Su Kaydıraklı Oteller

Su kaydıraklı oteller özellikle çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği otellerden. Rengarenk su kaydırakları tatil süresince hem çocuklara hem de yetişkinlere benzersiz bir eğlence fırsatı sunuyor. Tatil.com su kaydıraklı otelleri ayağınıza getiriyor.

Su kaydırakları yoğun talep gördüğünden dolayı, birçok otel kompleksinde büyük ya da küçük bir su kaydırağı yer alıyor artık. Su kaydırakları renkli, düz veya kıvrımlı olabiliyor, genelde havuzun içinde son bulsa da bazı kaydıraklar denizde de bitebiliyor. Su kaydırakları büyükse kayganlaştırmak ve ileri hareketi sağlamak için kaydırağa su akışı veriliyor. Kendi kendinize kayabileceğiniz gibi bir deniz simidi üstünde birkaç kişi kaymanız da mümkün. Dünyada çok ilginç su kaydırağı örnekleri var. Örneğin Atlantis Hotel’deki Leap of Faith kaydırağı bir Maya tapınağından köpekbalığı dolu bir havuzun içinden korunaklı bir tüple kayma deneyimi yaşatıyor. İtalya’daki Citta del Mare tatilcileri doğrudan Akdeniz’in masmavi sularına bırakıyor. Brezilya’daki neredeyse 42 metrelik Insano su kaydırağıysa dünya rekorunu elinde tutuyor.

Kaydıraklı Otel Fiyatları

Kaydıraklı otel fiyatları otelin kaç yıldızlı olduğuna ve hangi konsepti uyguladığına göre değişiyor. Ama unutmayın, Tatil.com en iyi fiyat garantisi sunuyor ve üstüne üstlük %25’e varan indirimler de cabası. Tatil.com Su Kaydıraklı Oteller sayfasından istediğiniz otelde rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Tatil.com’da kaydıraklı otel seçenekleriniz çok. Bazı tatil merkezlerinde onlarca su kaydıraklı otel var. Alanya su kaydıraklı oteller arasında Mukarnas Spa Resort, Goldsity Tourism Complex, Beach Club Doganay ve İncekum Beach Resort bulunuyor. Belek su kaydıraklı oteller arasında Vera Club Hotel Mare, Club Asteria, Susesi Luxury Resort Hotel ve Ela Quality Resort Hotel bulunuyor. Side su kaydıraklı oteller arasında Xanthe Resort, Kamelya World Selin, Vera Stone Palace Hotel ve Kamelya World Holiday Village bulunuyor. Kemer su kaydıraklı oteller arasında Zena Resort Hotel, Catamaran Resort Hotel, Grand Haber Hotel ve Limak Limra Hotel bulunuyor. Lara su kaydıraklı oteller arasında Saturn Palace Resort, Limak Lara De Luxe Hotel Resort, Delphin Diva Premiere ve Delphin Imperial Lara bulunuyor. Bodrum, Kuşadası, Marmaris, Fethiye, Didim, Özdere ve Sarıgerme’de de su kaydıraklı oteller var.

Su kaydıraklı oteller dolmadan yerlerinizi ayırtın. Tatil.com online rezervasyon sistemini kullanarak veya müşteri hizmetlerimizden kısa sürede ve kolayca işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Çocuklarınızla ailece keyifli bir tatil için Tatil.com Aile Odalı Oteller sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.

Kendinizi ve çocuklarınızı su kaydıraklarının çılgın eğlencesinden mahrum bırakmayın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir