Zincir Oteller

Zincir oteller bir otel işletmesinin farklı tatil beldelerinde açtığı büyük oteller ağıdır. Bu oteller zincirleri, belli standardın altına düşmeyen hizmet kalitelerini, açtıkları bütün otellerde itinayla uygular. Dolayısıyla ister Marmaris’te, ister Bodrum’da, ister Kemer’de, ister başka bir yerde hizmet endişesi gütmeden, gönül rahatlığıyla tatil yaparsınız. Tatil.com en lüks ve en avantajlı zincir otelleri beğeninize sunuyor.

Tatil.com’da bulunan zincir otellerin bazılarından bahsedelim.

Rixos zincir otelleri: Rixos Sungate Kemer Beldibi’nde, Rixos Premium Belek’te, Rixos Downtown Konyaaltı’nda, Rixos Premium Bodrum Zeytinli’de, Rixos Lares Hotel Lara’da, Rixos Tekirova Hotel Kemer Tekirova’da deluxe oteller olarak hizmet veriyor, bulundukları mevkiileri üstün kaliteleriyle taçlandırıyor.

Turan zincir otelleri: Hotel Turan Prince Residence ve Hotel Turan Prince World otellerinin ikisi de Side’nin yumuşacık kumsal plajlarında yer alıyor ve konuklarını lüksle tanıştırmaya hazır.

Aydınbey zincir otelleri: Aydınbey Famous Resort Belek’te, Aydınbey Gold Dreams Hotel Alanya’da, Aydınbey King’s Palace Hotel Side’de muhteşem doğa ve kusursuz bir mimariyi bir araya getiriyor.

Limak zincir otelleri: Yalova’da Limak Thermal Boutique Hotel, Belek’te Limak Atlantis Hotel ve Limak Arcadia Golf Resort Hotel, Lara’da Limak Lara Deluxe Otel, Kemer’de Limak Limra Club Park Hotel ve Limak Limra Hotel ile kapılarını sizlere açan bir oteller zinciri Limak…

Paloma zincir otelleri: Paloma Club Sultan Özdere ve Paloma Pasha Resort İzmir Özdere’de, Paloma Sentido Sultan Beldibi ve Paloma Antalya Beach Renaissance Resort Spa Kemer Beldibi’nde, Paloma Sentido Perissia ve Paloma Oceana Resort Hotel Side’de, Paloma Grida Village Spa Belek’te sizi en iyi şekilde ağırlayacak tesislerle hazır ve nazır.

Sueno zincir otelleri: Tatil çıtanızı yukarılara taşımanız için Side’deki Sueno Hotels Beach Side ve Belek’teki Sueno Hotels Golf Belek’e davetlisiniz.

Süral zincir otelleri: Süral Hotel, Süral Saray Hotel, Süral Garden Hotel ve Süral Resort Hotel Side’nin eşsiz kumsallarında ve Manavgat’ın yemyeşil bitki örtüsüyle tertemiz havasında tatilde dilediğiniz her şeyi ayaklarınıza seriyor.

Crystal zincir otelleri: Crystal oteller zinciri birçok otelden meydana geliyor. Crystal Green Bay Resort Spa Bodrum Güvercinlik’te, Crystal Flora Beach Resort, Crystal Aura Beach Resort ve Crystal De Luxe Resort Spa Hotel Kemer’de, Crystal Waterworld Resort, Crystal Hotel Paraiso Verde, Crystal Family Resort Spa ve Crystal Tat Beach Hotel Belek’te, Crystal Sunrise Queen Luxury Resort Spa, Crystal Sunset Luxury Resort Spa ve Crystal Admiral Resort Suites Spa Side’de süper lüks hizmet verirken hiçbir ayrıntıdan kaçınmıyor.

Zincir oteller hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için Tatil.com Zincir Oteller sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Erken rezervasyon indirimleri ve ücretsiz ulaşım imkanını kaçırmayın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir