Haftanın En İyi Butik Oteli: Pine Club Boutique Hotel & SPA

Size de oluyor mu, bazen insan herkesten uzaklaşmak istiyor. Özellikle de büyük şehirde yaşıyorsanız… Her sabah işe giderken tıkış tıkış kullandığımız toplu taşımalar yüzünden, 20 dakikalık yolu 45 dakikada zar zor gitmemize sebep olan yoğun trafik yüzünden, dört bir yanımızı saran koca koca binalar yüzünden hatta sabahları sokakta, şirkette, asansörde, okulda karşılaştığımız asık suratlı insanlar yüzünden yorgun düşüyoruz. İstiyoruz ki toplu taşımaları daha ferah şekilde kullanabilelim, kıymetli vaktimizi bir yere ulaşmak için çaba harcayarak tüketmeyelim. İstiyoruz ki evde, işte ya da okulda sıkıldığımızda kapıdan çıkınca, pencereden bakınca yeşil bir alan görelim. İstiyoruz ki asansörde karşılaşılan o asık suratlı insanlardan biri olmayalım…

Bunların yanına bir de beden yorgunluğu ekleniyor elbette. Sabahları yataktan kalkabilmemiz için hayli çaba harcamamız gerekiyor. Bütün gece dayak yemiş gibi hiç dinlenmeden uyanıyoruz. Haliyle gün içindeki verimliliğimiz yarı yarıya azalıyor. Gönül ister ki tüm bu olumsuz koşulları bir anda ortadan kaldırıp hayatlarımıza daha mutlu, daha enerjik, daha verimli devam edelim, yaşadığımız her anın hakkını verelim. Ama en başta da söylediğimiz gibi artık büyük şehirlerde bu pek mümkün olmuyor. İşte o zaman da tatil planları devreye giriyor. Yıllık iznin vakti gelse de tüm bunlardan bir uzaklaşabilsek diye gün sayıyoruz.

Son yıllarda, yukarıda saydığımız ve daha sayamadığımız sebeplerden ötürü özellikle metropol yorgunları tam teşkilatlı, kalabalık ve canlı yerlere gitmektense daha huzurlu ve daha sakin yerlere gitmeyi tercih ediyor. Evet, ultra her şey dahil oteller konseptleri itibariyle daha fazla hizmet vaad ediyor ama kimi zaman doğaya ve doğala duyulan açlığımızı bastıramayabiliyor. Zaten tüm yıl aşırı kalabalıktan ve sesten yorgun düştüğümüz için en azından tatildeyken kuş cıvıltılarıyla uyanmak istiyoruz ya da akşamları sahilde dalga seslerini dinleyerek ruhumuzu beslemek istiyoruz kısacası biraz daha sakinlik bekliyoruz.

Eğer siz de tatilinizi daha huzurlu bir şekilde geçirmek istiyorsanız butik otel olarak sınıflandırılan daha küçük otelleri tercih etmelisiniz. Butik oteller daha küçük binalara sahip oldukları için daha az oda kapasitesine sahip oluyorlar dolayısıyla daha az tatilci ağırlıyorlar. Kuşadası’nın Soğucak Köyü’nde hizmet vermekte olan Pine Club Boutique Hotel & SPA da tanımını yaptığımız bu otellerden yalnızca biri.

Denize yaklaşık 2 kilometre mesafede yer alan ve ağaçlarla bezenmiş bir doğanın içinde yer alan otel İslami konsept ile hizmet vermektedir. Bu bağlamda kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı olmak üzere iki adet açık yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca otelden plaja belirli saatlerde ve ücretsiz servis hizmeti de bulunmaktadır.

Kışın tüm yorgunluğunu üzerinizden atabilmeniz için donanımlı bir SPA merkezine sahip olan Pine Club Boutique Hotel & SPA’da kadın ve erkek ayrı olan masaj odalarında alacağınız SPA hizmetleri ile tazelenebilirsiniz. Muhafazakar otel olması sebebiyle alkollü yiyecek ve içecek hizmeti bulunmamakla birlikte misafirlere ikram edilen her yiyecek ve içecek helal gıda sertifikalıdır.

Tesiste; 21 suite daire, 4 doğa villa, 23 havuzlu villa, 1 deluxe villa ve 1 king deluxe villa bulunmaktadır. Standart bir odada; yatak odası, salon, balkon, Amerikan mutfak, mini buzdolabı, su ısıtıcısı, split klima, internet, telefon, uydu TV, banyo ve duş ile emanet kasası bulunmaktadır.

Minik misafirlerin de unutulmadığı otelde çocuklara özel yüzme havuzları bulunmaktadır. Öte yandan otel şehirden tamamen yalıtılmış şekilde ve güvenli olduğu için otel bahçesi çocukların koşup oynayabilmesi için oldukça idealdir.
Balayı çiftlerinin de sıklıkla tercih ettiği butik otelde klasik tatillerin aksine sorunsuz bir balayı tatili yaşayabilir, sevdiğinizle geçireceğiniz bu en özel tatilde romantik ve huzurlu günler yaşayabilirsiniz. Özellikle havuzlu villaları tercih ederseniz tüm tatilinizi sevdiğinizle baş başa geçirmenin keyfini sürebilirsiniz.

Öte yandan otel Adnan Menderes Havalimanı’na yalnızca 80 kilometre mesafede yer alıyor. Bu da demek oluyor ki havalimanı – otel / otel- havalimanı transferiniz sırasında çok zaman harcamayacaksınız. Ve emin olun ki Ağaçlar ile bezenmiş otel bahçesinde yemek yerken yaşadığınız şehri aklınıza bile getirmeyeceksiniz.

Hayalini kurduğunuz huzurlu ve mutlu tatili Pine Club Boutique Hotel & SPA’da yaşayabilmeniz dileğiyle…

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir