En Romantik Balayı Rotaları

En Romantik Balayı Rotaları

Balayı her çift için birlikte geçirilecek bir hayatın başlangıcıdır… Düğünün yorgunluğu atmak ve romantik anlar yaşamak için Tatil.com olarak sizin için derlediğimiz Yurtdışı Balayı Turları, hayallerinizdeki en romantik balayı rotalarını sizlerle buluşturuyoruz.

Romantik balayı rotaları arayışındaysanız, dünya genelinde birçok unutulmaz destinasyon sizi bekliyor. Güneydoğu Asya’nın cenneti Phuket, bembeyaz kumsalları ve turkuaz deniziyle romantizm arayan çiftler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Maldivler ise lüks su bungalovları ve mercan adalarıyla romantik bir cennet sunuyor. Denizin ortasında eşsiz bir maviye uyanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Yunan adalarının incisi Santorini, muhteşem günbatımı manzaraları ve beyaz badanalı evleri ile romantik bir atmosfer sunuyor. Son olarak, Akdeniz’in güzelliği Kıbrıs, tarih ve doğal güzellikleriyle çiftler için harika bir seçenek sunuyor. Hangi destinasyonu seçerseniz seçin, romantik bir balayı tatili için bu rotalar arasından birini tercih etmek unutulmaz bir deneyim sunacaktır. İşte romantik balayı rotaları…

Phuket Adası

Dünyanın en güzel adalarından biri olan Phuket Adası adeta cennetten bir parça… Egzotik havası, misafirperver insanları, zümrüt yeşili denizi, bembeyaz kumsalları ve sarı sıcak güneşiyle bu yaz sizleri bekliyor. Hemen deniz üzerine kurulmuş otellerinde, kendi seçtiğiniz deniz ürünlerini yiyebilir, palmiyeler altında güneşlenebilirsiniz. Eşinizle baş başa kalacağınız bir ada, romantik bir yemek ve eşsiz bir yaz gecesi rüyasının tadını çıkarın…

Phuket’te ayrıca bol köpüklü şarap ve egzotik meyveleri tadabilir, ünlü dövme ustalarına dövme yaptırabilir, sahil kenarında Thai masajıyla düğün yorgunluğunu atabilir, Leonardo Di Caprio’nun oynadığı Beach adlı filmin çekildiği Phi Phi Adası’nda maymunları besleyebilir, fil sırtında safari yapabilir ve muhteşem mercan kayalıklarını dalarak keşfedebilirsiniz. Phuket Adasında harika bir balayı geçirmek için tatilcom’un sunduğu Phuket Turları sayfasına göz atın.

Maldivler

Maldivlerde balayı

Maldivler’de iki katlı bungalov tarzı su üstü villalarda kalabileceğiniz oteller mevcuttur. Hint Okyanusu’nun tam ortasında, etrafını 30 dakikada yürüyerek dolaşabileceğiniz minik adalardan oluşan rüya gibi bir ülke… Burada neredeyse denizle bir olan havuzda yüzebilir, okyanusa bakan verandada güneşlenebilirsiniz. Bembeyaz kumsallar üzerinde hamakta eşinizle romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Okyanusa bakan villanızda yapacağınız sabah kahvaltısında huzuru bulacak, zararsız köpek balıklarını görmek için dalmaya can atacaksınız…

Bir piknik sepetiyle sabah bırakılıp, akşam alındığınız balayı türünü de tercih edeceğiniz Maldivler’de tekrar ve tekrar aşık olacaksınız. Tatilcom’un sizler için hazırladığı Maldivler Turları fırsatlarına göz atmayı unutmayın.

Santorini

Ege Denizi’nden kalbinize akacak muhteşem bir balayı sizleri bekliyor… Güney Ege sularında şirin bir ada olan Santorini, hala el değmemiş durumda. Volkanik adalardan oluşan küçük toprak parçalarında eşinizle kadehlerinizi tokuşturarak sarı sıcak güneşin batımına şahit olacaksınız. Dilerseniz küçük arabalarla adayı turlayıp, mavi-beyaz şirin sokaklarda romantik anlarınızı fotoğraf çekerek ölümsüzleştirebilirsiniz. . Türkiye’ye yakınlığıyla bilinen Santori’ye kolayca gelebilir, otelinize rahatça ulaşabilirsiniz. Ayrıca volkanik gri-siyah kumsallarından kendinizi Ege’ye bırakabilir, denize karşı çilek ve şampanyanın keyfini çıkarabilirsiniz. Santorini Turları ile muhteşem bir balayı tatilinin keyfini çıkarın.

Kıbrıs

Kıbrıs'ta balayı

Akdeniz’in en büyük üçüncü adası olan Kıbrıs, yakınlığı ve geniş imkanlarıyla yeni evli çiftleri kendine çekiyor. Yemyeşil doğası, tertemiz deniz havası, huzurlu yaşamı ve hareketli gece hayatıyla bu sene sizlere kapılarını açıyor. Bu adada daha öncede görmediğiniz kaplumbağa türlerini görebilme imkanı yakalayabilirsiniz. Ayrıca adayı bisikletle turlayabilir, pek çok eski çağdan kalan antik yapıları görebilirsiniz. Kleopatra’nın bile izlerini bulacağınız bu kutsal adada, 5 yıldızdan da öte bir şekilde hizmet veren muhteşem balayı otellerinde konaklayabilirsiniz. Su sporları, dalış, doğa yürüyüşleri ve canlı gece hayatıyla yıllar boyu unutmayacak bir balayı için Kıbrıs ideal. Tatilcom’un Kıbrıs otelleri fırsatları ile romantik bir balayı tatili yapabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir