Kış Balayı Tatili

Balayı tatili için çiftler genelde ilkbahar ve yaz aylarını tercih ederler. Ama artık yılın her zamanı cazip tatil seçenekleri var ve balayı tatili de buna dahil. Tatil.com’daki kış balayı tatili için seçeneklerinizi görmek ister misiniz?

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanındaki ekonomik balayı otelleri, ekonomik yurtdışı turları ve ekonomik kültür turları ile birlikte Kıbrıs otelleri sizi bekleyen sürprizler arasında. Kış aylarında balayı tatili yapmak çok keyifli! Gelin, Tatil.com fırsatlarına hep birlikte göz atalım.

Balayı tatilinizde termal oteller çok cazip bir seçenek olabilir. Hem sımsıcak termal suların şifalı özelliklerinden yararlanmak hem de envai çeşit masajla rahatlarken muhteşem bir balayı tatili geçirebilirsiniz. Özellikle yakın bölgede yer alan termal oteller size unutulmaz bir keyif sunacak. Sapanca, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Afyon ve daha birçok yerde Tatil.com termal otelleri var.

Kayak otelleri şimdiden ilgi odağı haline geldi. Sevdiğinizde bembeyaz kar manzarası eşliğinde sımsıcak bir kış tatili için Tatil.com kayak otelleri tam aradığınız fırsat olabilir. Uludağ, Kartepe, Kartalkaya, Palandöken ve daha birçok kayak oteli Tatil.com’da sizi bekliyor.

Yurt içi balayı otelleri sadece termal oteller ve kayak otelleri ile sınırlı değil elbette. Keyifli yaz tatilleri yaptığınız Ege ve Akdeniz otelleri size cazip indirimler sunuyor. Akdeniz ikliminin kışları da ılıman olduğu için bu otellerde konakladığınızda civarı gezip dolaşma olanağınız da hala devam ediyor.

Balayı tatilinizi yurt dışında geçirmek istiyorsanız yurt dışı balayı otelleri de Tatil.com’a özel cazip fiyatlarla sizi bekliyor. En güzel ülkelerin en ilgi çeken şehirlerinde unutulmaz bir balayı tatili geçirme fırsatını kaçırmayın. Hem Güney Yarımküre’deki oteller yaz aylarını yaşıyor olacağı için kış balayı tatilinizi yaz balayı tatiline dönüştürme ihtimaliniz de var.

Otel değil de tur isterseniz Tatil.com’da çeşit çeşit yurt dışı balayı turları bulabilirsiniz. Her zaman revaçta olan İtalya turları, romantizmin ana vatanı olan Paris turları, eğlencenin adresi olan Amsterdam turları ve daha birçok Tatil.com yurt dışı turu farklı diyarlarda büyüleyici deneyimler yaşamanızı sağlayacak.

Balayında yurt içi turları tercih edeceklere de müjde: Tatil.com balayı kültür turları sayesinde Türkiye’nin istediğiniz bölgesinde tarih, coğrafya ve kültürü tanıma fırsatı elde ederken buraları sevdiğinizle keşfetmenin keyfini yaşayacaksınız.

Size vizesiz yurtdışı tatili ve balayı tatili yapma imkanı sunan Kıbrıs balayı turları ve Kıbrıs balayı otelleri de kaçmaz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir