Şeker Bayramı Tur Fırsatları

Şeker bayramı yani ramazan bayramı tatili her zaman aileyle geçirilen en özel zamanlardan bir tanesidir. Gelin bu bayramda siz de ailenizle ister yurtiçi ister yurtdışında dilediğiniz gibi tatil yapın. Özellikle bir süredir yaz aylarına denk gelen bu tatilde siz de hem yazın bunaldığınız anların acısını çıkarmak hem de biraz dinlenmek için Şeker Bayramı Turları tercih edilebilir.

Şeker bayramı tatili, bayram süresince 3 günde olsa kullanabildiğimiz bir tatildir. Haftasonu ya da gerekli izinlerle birleştirilen tatil daha da uzayabilir. İşte bu dönemlerde zaten yaz tatiline çıkacağım hem de bu ara dönemi değerlendireyim diyorsanız, Ramazan bayramı turları sizin için uygun olabilir. Hem yurtiçi hem de yurtdışında pek çok lokasyonda gerçekleştirebileceğiniz bu tatiller tatil.com ayrıcalığı ile daha ekonomik olabilir.

Gelin yurtdışı şeker bayramı turları ile nerelere gidebileceğinize bir bakalım…

Sharm El Sheikh Turu: Rüyalar kenti olan Sharm El Sheikh, özellikle sualtı dünyası meraklıları için oldukça uygun bir destinasyondur. Öyle ki 6 Gün Savaşları’nda oldukça önemli bir yere sahip olan bu şehir, İsrail’in elinde bulunduğu zaman Yahudi girişimciler tarafından yeşillendirilmiş ve turizm merkezi haline getirilmiştir. Daha sonra Mısır’a geri verilen Sharm El Sheikh dünyanın en güzel akvaryumları arasında bulunur. Ayrıca casinoları, eğlenceli gece hayatı, kumu, güneşi ve meşhur Kızıl Denizi ile ideal bir yurtdışı turları arasındadır.

Disneyland Turu: 4 gece 5 gün olarak kalabileceğiniz bu tatilde Fransa’ya gidiyoruz. Özellikle çocuklarınız için çok eğlenceli olacak bu tatilde, gönlünüzce eğlenecek ve rahat bir nefes alacaksınız. Fransa’ya vardığınız andan itibaren maceraya başlayacak ve panoromik bir şehir turu yapacaksınız. Ardından Eiffel Kulesi, Rivoli ve Champs Elysees, Louvre Müzesi, Zafer Meydanı, Napolyon’un mezarını görebileceksiniz. Burada Eiffel kulesine çıkarak şehri yukarıdan seyredecek, Seine Nehri’nde romantik bir gezinti yapabileceksiniz. Ayrıca gotik mimarisinin en önemli eserlerinden Napolyon’un taç giydiği, Victor Hugo’nun esinlendiği Notre Dame Katedraki’nin mistik havasını soluyabilirsiniz. Ardından Disneyland’a geçerek tüm gün boyunca eğlenebilirsiniz.

Benelüx – Paris Turu: Amsterdam’da başlayacak olan bu rüya gibi tur size Avrupa’nın kapılarını açacak. Şehre vardığınız andan itibaren gezmeye başlayacağınız bu turda; Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Çiçek Pazarı, Kırmızı Fener Sokağı’nı görebilirsiniz. Ardından Marken & Volendam ya da Grand Holland turlarına katılabilirsiniz. Buradan Köln’e geçerek gotik katedrali, Rhein Nehri’ni Lüksemburg’da ise Petrus Vadisi’ni ve eski şehri, Dukler Sarayı’nı görebilirsiniz. Bunun ardından romantik şehir Paris’e adım atabilirsiniz. Burada Eyfel Kulesi’ni, Louvre Müzesi’ni, Zafer Meydanı’nı gezebilir Brüksel’e geçerek Kraliyet Sarayı’nı, Grand Palace’yi, borsa binasını ve Heysal Standyum’unu görebilirsiniz.

Dubai Turu: Belki de şeker bayramı tatilinde gidebilecek en güzel şehirler arasındadır Dubai…. Geldiğiniz andan itibaren başınızın döneceği bu görkemli ve zengin şehirde ilk önce dünyanın tek 7 yıldızlı oteli Burj Al Arab ve Jurneirah Plajı’nı gezebilirsiniz. Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları da cabası… Akşam ise şık bir restaurantta yemek yedinten sonra su, ses ve ışık gösterilerine katılabilirsiniz. 4X4 jiplerle gidilen çöllerde, safari yapabilir ve akşamları bedevi kampında açık büfe yemeklerden tadıp, sınırsız alkolün tadını çıkarabilirsiniz.

Tatil.com, Şeker Bayramı Turları ile unutulmaz bir tatil yapmanızı sağlarken bütçenizi de yormayacak. Ayrıca tur yerine otelde kalmak isterim derseniz Şeker Bayramı Otelleri sayfamızı da incelemenizde fayda var. Her halükarda memnun kalacağınız bir tatil olacağına emin olabilirsiniz..

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir