2013 Erken Rezervasyon Dönemi Başlıyor!

Tatilinizi nerede yapacağına henüz karar veremediyseniz, Tatil.com Erken Rezervasyon fırsatları sizleri bekliyor. Tatil.com‘dan yapacağınız erken rezervasyon ile istediğiniz otelde, %40 ‘a varan indirim avantajlarıyla tatilinizi çok keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Yaz tatilinizi şimdiden planlayarak, 2013 yaz aylarında indirimli fiyatlarla ve cazip taksit avantajlarıyla tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Önceden planlanmış bir tatilin birçok avantajı bulunmaktadır. Erken rezervasyon sayesinde istediğiniz otelde yer bulamama gibi bir problemle karşılaşmayacaksınız. Üstelik çok daha uygun fiyatlar ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Erken Rezervasyon dönemi 3 Aralık’ta başlıyor!

Tatil.com her sene olduğu gibi 2013 Erken Rezervasyon döneminde de taksitli ve indirimli fiyat seçenekleriyle online rezervasyon kampanyaları sunuyor. Erken Rezervasyon 2013 fiyatlarını sorgulayabilir ve Tatil.com üzerinden rezervasyonlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Tatil.com ; Erken Rezervasyon 2013 tatil döneminde Kıbrıs, Antalya, Kuşadası, Bodrum, Çeşme, Alanya, İzmir, Kemer, Belek, Ayvalık, Didim ve daha birçok erken rezervasyon kampanyasına dahil olan otel ve tesislerde tatil merkezinde müşterileri için oldukça hesaplı ve ucuz tatil seçenekleri sunuyor. Yaz tatiliniz için erken rezervasyon döneminde rezervasyon yaptırarak istediğiniz oda tipinde %40’a varan indirimden yararlanabilir, 12 taksit kolaylığı ve indirimli fiyatlarla istediğiniz tarihlerde yer ayırtabilirsiniz. Yaz geldiğinde tatilinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirmeniz için erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir