Anneler İçin Mola Vakti!

Bizler için çalışıp uğraşmayı bir yana bırakıp gönüllerince bir gün yaşamayı en çok annelerimiz hak ediyor! Haklarını asla ödeyemeyeceğimiz ama yorgunluklarını bir nebze olsun dindirebileceğimiz annelerimiz için gelin bu sene çiçek, parfüm ya da tabak yerine keyifle ve huzurla dinlenebileceği bir tatil hediye edin. İşte annenizi mutlu edecek en güzel tatil önerileri:

Günübirlik Abant Sapanca Cennet Göl Turu

Annenize anlık etkileri olan hediyeler almaktansa asla unutamayacağı bir gün yaşatmak en büyük armağan olacaktır. Günübirlik katılabileceği tur ile ona Abant’ın, Sapanca’nın ve Cennet Gölü’nün eşsiz doğasıyla yenilenme fırsatı ve çekeceği benzersiz fotoğraflarla sürekli hatırlayacağı güzel bir anı hediye etmiş olacaksınız.

Günübirlik Sapanca Maşukiye Kartepe Turu

Sizden gelecek her hediyenin anneniz için eşsiz olduğu bir gerçek… Ancak onun da kendini özel hissedebileceği bir hediye vermek istemez misiniz? Günübirlik katılabileceği Abant, Sapanca, Maşukiye, Kartepe turu ile doğanın kapılarını anneniz için açın! Ona doğa içinde keyifli bir gün ve asla unutamayacağı anılar hediye edin!

Aria Claros Beach SPA & Resort

Ege’nin en güzel koylarından biri olan Özdere’de yer alan Aria Claros Beach SPA & Resort’te anneniz deniz manzarasına karşı uyuyup uyansa hoş olmaz mı? Bunun yanı sıra otelin SPA imkanlarından yararlanarak ruhunu ve bedenini dinlendirebilir…

Maritim Pine Beach Resort

Akdeniz havası eşliğinde, portakal ve çam ağaçları arasında bir tatil yaşamak hangi annenin hoşuna gitmez ki!? Yeşil ile mavinin buluştuğu Maritim Pine Beach Resort ile annenizin sahilde, havuzda, bahçede ya da SPA merkezinde dört dörtlük bir dinlenme fırsatı bulacağından emin olabilirsiniz.

Sentido Letoonia Golf Resort

Acısu Nehri ile Akdeniz sularının birleştiği noktada yer alan Sentido Letoonia Golf Resort’te anneciğinizle birlikte bir tatil geçirmek düşüncesi çok cazip değil mi? Hem size hem annelere özel imkanlar sunan otelde ana-kız ya da ana-oğul unutamayacağınız, keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Sherwood Breezes Resort

Antalya Lara’da yer alan Sherwood Breezes Resort’ün kendine ait kumsalında, havuzlarında hatta su parklarında eğlenmek annenizin de hakkı! Konforlu tatilin en güzel adreslerinden biri olan bu otelde annenizin eli sıcak sudan soğuk suya değmeyecek!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir