Dört Mevsim Sınır Tanımayan Egzotik Turlar

Egzotik turlar denildiğinde aklınıza neler geliyor? Palmiyeler, uçsuz bucaksız kumsallar, kristal berraklığında denizler, muhteşem manzaraya bakan şezlonglar… Hepsinde haklısınız! Egzotik bir tatilde bunların hepsi ve çok daha fazlası var. Tatil.com size dünyanın her yerinden turlar sunduğu gibi egzotik turlar da sunuyor.

Maldivler Turu

Maldivler dediğinizde akla birkaç tane ada gelmesin çünkü tam 1200 adadan oluşan bir devlet. Bu adalardan 1000’e yakını boş, dolu olanların bir bölümü ise sadece otel olarak kullanılıyor. Maldivler, Hindistan’ın güneyinde ve Sri Lanka’nın güneybatısında yer alıyor. Anlayacağınız konum ve imkan olarak Maldivler egzotik tatilin kalbi.

Maldivler turunda deniz, güneş ve kumun yanı sıra sizi neler bekliyor? Mesela, mercan kayalıklarının oluşturduğu muhteşem deniz altı güzellikleri. Dalış severlere duyrulur. Ayrıca Male’de alışveriş ve gezi imkanı. Burada Sultan Parkı, en eski cami Hukuru Miski ve İslam Kütüphanesi gibi eserleri gezebilirsiniz.

Asıl bombayı sona sakladık: Maldivler turu vizesiz!

Hong Kong – Phuket – Singapur Turu

Asya’nın dünya şehirleri arasında sayılan Hong Kong ayrıca görülebilecek en ilginç şehirlerden biri. Burada Abberden, Balıkçı Köyü, Victoria Tepesi ve Repulse Bay duraklarınız arasında. Daha sonra, Tayland’ın en büyük adası olan ve güneyinde yer alan dillere destan Phuket Adası’nda gündüz gözüyle James Bond Adası gibi ilginç yerleri görebilir, geceleyin de gece safarisine katılarak leopar ve dev yarasa gibi hayvanları canlı canlı, kendi gözlerinizle görme fırsatı elde edebilirsiniz.

Srilanka Turu

Hint Okyanusu’nda, Maldivlerin kuzeybatısında yer alan Sri Lanka egzotik ülkelerin en ilginçlerinden biri. Sri Lanka’da filleri ellerinizle besleme fırsatına sahip olacaksınız! UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Sigirya Kaya Kilisesi, ülkenin yerel yaşamına tanık olabileceğiniz Hiriwaduna, baharat bahçesi olarak ünlenmiş Matale göreceğiniz yerlerden. Elbette her an, her yerde size eşlik edecek olan egzotik manzaralar cabası!

Güney Afrika Turu

Egzotik turların belki de en unutulmazı Güney Afrika turu olacak. Cape Town, Johannesburg’dan sonra Güney Afrika’nın en kalabalık ikinci şehri. Burada coğrafya ve tarih kitaplarından aşina olduğunuz Ümit Burnu’nu gezebileceksiniz. Parlamento Binası, Company Bahçeleri, Long Street, Reibeck Heykeli ve Adderly Caddesi görülecek yerlerden. Dilerseniz burada alışveriş da yapabilirsiniz. Sonrasında Pilanesberg’de safari turuna katılabileceksiniz. Son durağınız Sun City’de de çok eğleneceksiniz!

Egzotik turlar, Uzakdoğu turları olarak da geçebiliyor. Tatil.com’da istediğiniz bütün turların programlarını bulabilir ve ekonomik fiyatların tadını çıkarabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir