Haftanın En İyi Balayı Oteli: Manas Park Ölüdeniz

Bahar havası estiren güzel bir Şubat sabahında; güneş perdelerle dans ederek evlerimize dolarken, ofisimize süzülüp kalplerimize umut aşılarken ya da dışarıda içimizi ısıtırken kendimizi iyi hissetmemek ne mümkün! Evet, güneşimiz eksik olmasın güne keyifle başladık. “Taze bahar havasının ciğerlerimize dolması yakındır” dedik ve başladık planlar yapmaya… Zaten bir parça güneş görmeyiverelim, bahar dallarından önce yeşerir bizdeki tatil planları. 🙂 (Neyse ki bu konuda yalnız olmadığımızı biliyoruz.) Neyse, tatil planları diyorduk. Bu yazıdaki konumuz balayı tatiline dair… Eğer sen de bu sene dünya evine girmeye hazırlanan “heyecanlı, mutlu fakat bir o kadar şaşkın olanlar” kervanındaysan bize kulak ver. Biraz balayı konuşalım, en azından bir konuda yükünü hafifletebilirsek ne mutlu bize…

Aramızda sizinle aynı telaşları yaşayan arkadaşlarımız var da biz de oradan biliyoruz, evlilik hazırlığı süreci gerçekten keyifli ve heyecanlı… Ama aynı zamanda stresli, yorucu… Düşünmeniz gereken onlarca şey var. Gelinlik, damatlık, kuaför, ev, çeyiz, ev eşyaları, düğün mekanı, davetli listesi, fotoğrafçı diyerek düşünmeniz ve koşturmanız gerekenler listesi uzayıp gidiyor… Hayatınızın dönüm noktasını yaşayacağınız o büyük gün gelene kadar bunlar bir şekilde tamamlanabilir elbette. Düğün gelip geçtikten sonra ise sizlere ne olduğunu pek de hatırlayamadığınız tatlı bir his kalır, haliyle biraz da yorgunluk. İşte bundan sonrası için biz devreye giriyor ve tüm bu koşturma sırasında biriktirdiğiniz yorgunluğu üzerinizden atmak, ruhunuza biraz topraklama yapmak için kusursuz bir balayı tatilini hak ettiğinizi düşünüyoruz. Bu sebeple haftanın en iyi balayı oteli olarak Manas Park Ölüdeniz‘i seçtik ve sizlere biraz anlatmak istedik.

Otelin Konumu

  • Manas Park Ölüdeniz, adından da anlaşılacağı üzere Fethiye Ölüdeniz’de hizmet vermektedir.
  • Dalaman Havalimanı’na 65 km, Fethiye merkezine ise 17 km mesafede yer almaktadır. Dalaman Havalimanı’na uçtuktan sonra buradan araba kiralayıp otele rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. Hem bu şekilde dilediğiniz zaman otelden çıkıp çevreyi gezebilirsiniz.
  • Kayaköy, Faralya, Kelebekler Vadisi, Likya Yolu otele yakın olan ve kesinlikle görülmesi gereken yerlerdendir.
  • Deniz manzarasına hakim bir tepede yer alan otel plaja 700 metre mesafededir. Ancak bu mesafe sizi korkutmasın otelden plaja ücretsiz servis hizmeti sağlanmaktadır.

Hizmetler

  • Bunun yanı sıra otelin yeşillikler ile bezenmiş bahçesinde geniş bir açık yüzme havuzu yer almaktadır. Sessiz sakin bir ortamda yüzmek isteyenler için relaks havuz da bulunmaktadır.
  • Ölüdeniz manzarasına karşı oturup, paraşüt ile atlayanları izleyebileceğiniz ve aynı zamanda soğuk bir şeyler yudumlayabileceğiniz otel 15 bin metrekarelik alan üzerinde kuruludur. Yani oldukça geniş ve donanımlıdır.
  • 24 Saat Her Şey Dahil konseptiyle hizmet vermektedir.
  • Hizmet Saatleri ise şöyle:
    07.30 – 09.30 Kahvaltı
    09.30 – 10.30 Geç Kahvaltı
    11.00 – 12.00 Dondurma Servisi
    12.30 – 14.00 Öğle Yemeği
    13.00 – 17.00 Snack İkramlar
    15.00 – 16.00 Açık Dondurma Servisi
    17.00 – 18.00 Pasta ve Çay Servisi
    22.00 – 00.00 Gece Snack
    24.00 – 01.00 Gece Çorbası
  • Tesisin 200 kişilik açık ve kapalı a’la carte restoranı ile her türlü içkiyi ve içeceği bulabileceğiniz bir barı bulunmaktadır.
  • Eğlenceden geri kalmayasınız diye otelde her gün Türk gecesi, Latin gecesi, karaoke partileri gibi çeşitli aktiviteler düzenlenmektedir. Ayrıca dart, voleybol, surf oyunları, Fransız topu, masa tenisi ve canlı müzik gibi eğlence imkanları bulunmaktadır. Kuru kuruya bir tatil yok yani! 🙂

Havuz Hastalıklarından Uzakta Bir Balayı Tatili

  • Manas Park Ölüdeniz’in misafirlerine ne kadar özenli davrandığının bir kanıtı olarak havuzlarında kullandığı profoks sistemini gösterebiliriz. Balayı çiftlerinin korkulu rüyası olan havuz hastalıklarından büyük oranda korunabileceğiniz bu sistem klorun zararlı etkisini en az seviyeye indiriyor. Profoks sisteminin kullanıldığı bu havuzlarda bulaşıcı hastalıklar yayılamaz.

Balayı Çiftlerine Özel Yapılanlar

  • Otelde balayı çiftlerine özel olarak sunulanlar ise giriş günü odanızın en romantik şekilde süslenmesi ile başlar. Daha sonra odanıza bir meyve sepeti ve şarap ikramı yapılır.
  • Bu arada biraz da otel odalarından bahsedecek olursak; standart oda, superior oda, aile odası, deluxe oda, deluxe teras ve elegance oda olmak üzere 6 farklı oda tipini bulunmaktadır.
  • Odaların her birinde mini bar, telefon, TV, saç kurutma makinası, su ısıtıcı, çay, kahve ve klima bulunmaktadır. Standart odaların hepsinde balkon bulunmaktadır.

Siz de bu en özel tatilinizi sessiz, sakin ve nezih bir otelde kafanızı dinleyerek, daha çok sevdiğinizle baş başa olmanın tadını çıkararak geçirmek isterseniz Manas Park Ölüdeniz’i tercih edebilirsiniz.

Şimdiden keyifli tatiller dileriz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir