Halay başında olacağına havuz başında ol!

Tatil.com’un yepyeni reklam filmi ekranlarda boy göstermeye başladı! Sloganımız: Halay başında olacağına havuz başında ol! Özenli ve kaliteli bir çalışmayla hazırlanan reklam filminde, yaz tatili hayalleri kuran ama erken rezervasyon yaptırmadığı için havuzda değil halaydaki yerini alan bir gencin dramını!? seyrediyoruz.

Şaka bir yana, erken rezervasyon dönemi birçok avantajı beraberinde getiriyor. Erken rezervasyonun tatilciler için yararları saymakla bitmez. Birinci kırılım sona erdi ama ikinci kırılım %45’e varan indirimlerle devam ediyor. Yaz aylarında otellerde sadece indirim değil yer bulmakta da zorlanabilirsiniz. Yani bu dönemde ekonomi yapmakla kalmaz, yaz tatilinizi de garanti altına almış olursunuz. Havuz başı hayalleriniz suya düşmez…

Tatil.com erken rezervasyon otelleri %45’e varan indirimler, 12 aya varan taksit seçenekleri ve cazip ödeme imlanlarıyla sizi bekliyor. Alanya, Belek, Bodrum, Çeşme, Didim, Fethiye, Kemer, Kuşadası, Lara, Marmaris, Side ve daha birçok tatil merkezinde her zevke ve bütçeye uygun oteller arasından seçim yapabilirsiniz.

Esprili reklamımızı çok yakında sinemalarda ve hemen şimdi buradan izleyebilirsiniz:

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir