Hangi Arabada Uyumak İstersiniz?

Arabaları çok mu seviyorsunuz? Dinlenmeyi ve miskinliğe bayılıyor musunuz? O halde sizi daha önce hiç görmediğiniz bir otele götürelim. Burası Almanya’nın, Stuttgart kentinde bulunan V8 Hotel… Bu otelde Cadillac’tan Mercedes Benz’e, ünlü klasiklerden Wolksvagen Beetle’a kadar pek çok araba bulabilirsiniz. Evet yanlış duymadınız! İçi araba ile dolu bir otel.

Araba tutkunlarının özellikle gittiği V8, 10 farklı temayla döşenmiş odalara sahip. Öyle ki; ister bir araba yıkamacısında, ister şampiyonluk yarışında, ister kros yarışında, ister karavanda, benzincide, tamircide ya da kara yolunda… Kapıdan girer girmez sizi klasik arabalarla karşılayan bu otelde, arabaya dair her şeyi bulabilirsiniz. Siz kalmak istediğiniz temayı söyleyin yeter…

2009’dan bu yana, dünyanın her yerinden misafirlerini büyük bir özenle ağırlayan otel, arabanın yanında motor ve uçak tasarımlarına da sahip. Yıllardan beri ayakta duran V8, 1915’te Boblingen Havalimanı olarak kullanılmıştır. 2. Dünya Savaşı’nda hasar alan bina, 2009’da restore edilerek yarısı hotel, yarısı ise nostaljik arabaların yer aldığı bir müze olarak hizmet veriyor.
Tipik bir Bauhaus tasarımı olan V8 Hotel’de, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir