İstanbul Şehir Otelleri

İçimizi titreten soğukların yaşandığı bir kış mevsiminden sonra nihayet beklediğimiz güneşli günler geldi! Artık hepimizin ortak bir beklentisi var bu günlerden; bir an önce tatile gitmek… Yorucu iş temposundan uzakta kendimizle yahut sevdiklerimizle baş başa kalarak hayattan gönlümüzce birkaç gün çalmak niyetindeyiz. Elbette gönül Ege’nin şirin kasabalarında huzura doymak, Akdeniz’in berrak sularında salınmak ister ama bu her zaman mümkün olmaz ne yazık ki… Tam bu noktada bizler, tüm isteği biraz tatil yapmak olan ama şehirden de çok uzaklaşma imkanı bulamayan yorgun savaşçılar için İstanbul otelleri arasından birkaçını sunmak istedik…

DoubleTree by Hilton İstanbul – Moda

Hilton markasının Anadolu yakasındaki yüzü olan DoubleTree by Hilton İstanbul’un en gözde ve merkezi semtlerinden olan Kadıköy’de, sahilin hemen yanı başında yer alır. Görenleri kendine hayran bırakan bir boğaz manzarasına sahip olan Hilton İstanbul, Kadıköy İskelesi’ne yürüme mesafesindedir. Otelin terasında bulunan yüzme havuzunda gökyüzüne yakın yüzme keyfini yaşarken Topkapı Sarayı’ndan Adalar’a kadar uzanan büyüleyici manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Ataköy Marina Hotel İstanbul

Yeşilliklerle bezeli büyük bir bahçe içerisinde yer alan Ataköy Marina Hotel, Marmara Denizi kıyısında yer almaktadır. Kent merkezine kolay ulaşımıyla şehirli olduğu kadar huzur veren atmosferiyle şehirden uzaktaymış gibi bir his uyandıran Ataköy Marina Hotel, kısa tatil kaçamakları için oldukça ideal bir tesistir. Atatürk Havalimanı’na 8 km mesafede yer alan otel, İstanbul tarihinin kalbi olan Sultanahmet’e de 10 km uzaklıktadır.

Dedeman Bostancı İstanbul Hotel & Convention Center

Dedeman oteller zincirinin Anadolu yakasındaki temsilcisi olan Dedeman Bostancı, merkezi konumuyla misafirlerine metropol hayatından kopmadan dinlenme imkanı sunar. Spa merkezi, kapalı yüzme havuzu ve spor merkezi  bulunan Dedeman Bostancı stresli iş ortamından kaçmak ya da yorgunluk atmak için buhar odası, sauna ve Türk hamamı gibi rahatlatıcı imkanlarıyla misafirlerinin gönlünü fethetmeyi başarıyor.

Cheya Hotel Beşiktaş

Cheya Hotel “İstanbul’un göbeği” yakıştırmasına en çok uyan semtlerden biri olan Beşiktaş’ta, Barbaros Bulvarı üzerinde yer alıyor. Anadolu yakasına sadece keyifli bir vapur yolculuğu uzaklığında olan otelden İstanbul gece hayatının uğrak noktası Taksim’e tek vasıta ile ulaşım sağlamak mümkün… Modern ve zevkle dekore edilmiş olan otelin kahvaltı salonunda güne keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Wyndham Grand İstanbul Levent

Wyndham Grand Levent, şehrin modern iş ve alışveriş merkezlerinin yer aldığı Levent Büyükdere Caddesi üzerindeki avantajlı konumu ile misafirlerin üstün beklentilerini karşılayacak bir otel olarak hizmet sunuyor. Otel bünyesinde yer alan SPA merkezindeki özel dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness center, cilt bakım odaları, masaj odaları ve pilates stüdyosu ile yorgunluğunuzdan kurtularak, tazelenip canlanabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir