Mavi Bayraklı Oteller

Mavi bayraklı oteller temizlik başta olmak üzere belli başlı şartları yerine getiren plajlara sahip olan otellerdir. En güzel mavi bayraklı oteller Tatil.com’da.

Mavi bayrak nedir? Mavi bayrak belli kriterlere sahip plaj, marina ve yatlara verilen uluslararası bir ödüldür. Bu ödüle layık görülen plajlarda yüzülen deniz suyunun temizliği, çevre yönetimine verilen önem, çevre bilincinin oluşması için düzenlenen etkinlikler, plaj düzeni ve emniyet ekipmanları olmak üzere dört kategoride kriterler esas alınır. Plajlar için toplamda 27 kriter bulunur. Mavi Bayraklı plajlar düzenli olarak kontrol edilir ve kriterleri karşılamayan plajların ödülü geri alınır. Yeni başvuran plajlar kriterleri sağladığı takdirde mavi bayraklı plajlar listesine dahil edilir.

Türkiye’deki mavi bayraklı plajlar ağırlıklı olarak Ege ve Akdeniz bölgelerindedir. İzmir Çeşme’de 7 plaj, Dikili’de 5 plaj, Foça’da 7 plaj, Karaburun’da 2 plaj, Menderes, Özdere ve Gümüldür’de toplam 8 plaj, Seferi Hisar’da 4 plaj, Pamucak’ta 3 plaj; Aydın Didim’de 9 plaj, Kuşadası’nda 16 plaj, Muğla Bodrum ve beldeleri, Fethiye ve beldeleri, Marmaris ve beldeleri ile Datça’da toplam 84 plaj, Antalya’da Aksu, Alanya, Kaş, Kemer, Konyaaltı, Manavgat, Muratpaşa, Serik ve bütün beldeleri ile Antalya merkezde toplam 197 plaj, Mersin’de 6 plaj mavi bayrak listesine girmeye hak kazanmıştır. Marmara Bölgesi’nde Kandıra Cebeci’de birer plaj, İstanbul Şile’de 3 plaj, Tekirdağ’da Şarköy Plajı, Çanakkale’de 4’ü Behramkale’de olmak üzere 6 plaj ve Balıkesir sınırlarındaki (Ege kıyılarında yer alan) Ayvalık’ta 6 plaj, Burhaniye’de 4 plaj, Edremit’te 6 plaj ve Gömeç’te 3 plaj mavi bayrak listesindedir. Karadeniz Bölgesi’nde Akçakoca’da bir plaj mavi bayraklıdır. Türkiye mavi bayrak rekortmeni bir ülke. İspanya ve Yunanistan’dan sonra 3. sırada.

Tatil.com’da Ege ve Akdeniz’deki en güzel tatil yerlerindeki en kaliteli otellerde mavi bayraklı plajlar bulabilirsiniz. Side mavi bayraklı oteller, Alanya mavi bayraklı oteller, Bodrum mavi bayraklı oteller, Kemer mavi bayraklı oteller, Belek mavi bayraklı oteller, Lara mavi bayraklı oteller, Marmaris mavi bayraklı oteller, Kuşadası mavi bayraklı oteller birbiriyle yarışıyor. Assos (Behramkale), Çeşme, Didim, Özdere, Fethiye, Ayvalık, Sarıgerme ve Kaş mavi bayraklı oteller de listede bulabileceğiniz oteller.

Tatil.com Mavi Bayraklı oteller sayfasındaki otellerde rezervasyon yaptırmak için online rezervasyon sistemimizi kullanabilir veya 44 68 35 telefon numaralı müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. İşlemlerinizi halletmek sadece birkaç dakikanızı alacak.

Otelinizde tertemiz güzel bir plajın yanı sıra eğlenceli bir de havuz bulunsa nasıl olur? Tatil.com Su Kaydıraklı Oteller isterseniz aileniz ve çocuklarınızla, isterseniz sevdiğinizle, isterseniz arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak.

En iyi fiyat garantisi, yaza özel indirimler ve avantajlı ödeme seçenekleriyle üstün kaliteli tatil otellerinde yerinizi ayırtma fırsatını kaçırmayın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir