Yaz Kampanyaları

Erken rezervasyon döneminin sonlandığı şu günlerde Tatil.com Yaz Fırsatlı Oteller size ilaç gibi gelecek. Bu oteller sundukları yaz kampanyaları ile indirimli tatili ayağınıza getirecek.

Erken rezervasyon dönemine muhtemelen aşinasınızdır. Türkiye’de Mart, Nisan ve Mayıs aylarında, yaz sezonuna girmeden otellerin özel indirimler ve fırsatlar sunduğu dönemdir. Tatil.com da %40’lara varan indirimler, 12 aya varan taksit seçeneği, 4 aya kadar taksit erteleme imkanı ve 3 güne kadar iptal garantisiyle hareketli ve bol avantajlı bir erken rezervasyon dönemi geçirdi.

Peki, erken rezervasyon dönemini kaçırdık diye üzülmeli miyiz? Tabii ki hayır! Tatil.com yaz sezonunda artan fiyatlara inat %30’a varan indirimlerle ekonomik tatil yapabilmeniz için yine yanınızda. Hem de en iyi fiyat garantisiyle.

Tatil.com indirimli oteller arasında neler neler yok ki… 5 yıldızlı oteller, deluxe oteller, herşey dahil oteller, ultra herşey dahil oteller… Ege ve Akdeniz kıyılarında, tatilinizi geçirmeyi düşlediğiniz tatil yerlerinde yaza özel bu fırsatı bulabilirsiniz.

Yaz Fırsatlı Oteller

Yaz fırsatları bulunan turizm merkezlerinden de bahsetmeden olmaz. Ege’de Bodrum yaz fırsatları, Fethiye yaz fırsatları, Marmaris yaz fırsatları, Kuşadası yaz fırsatları, Çeşme yaz fırsatları, Didim yaz fırsatları, Akdeniz’de Alanya yaz fırsatları, Kemer yaz fırsatları, Side yaz fırsatları, Antalya yaz fırsatları, Lara yaz fırsatları, Belek yaz fırsatları, Kaş yaz fırsatları sizi bekliyor. Assos yaz fırsatları, Sarıgerme yaz fırsatları, Dalaman yaz fırsatları, Göcek yaz fırsatları, Balıkesir yaz fırsatları, Kızılcahamam yaz fırsatları, Adrasan yaz fırsatları da cabası.

Ege ve Akdeniz otelleri her yaz sezonunda aşırı doluluk yaşar. Hatta havaların elverişliliğinden ve bazı tatilcilerin okullarının açık olmamasından ötürü ilkbahar ve sonbahar aylarında da rezervasyon oranı yüksektir. Ama yaz aylarında yer bulamamanız bile olası. O yüzden, tatil planınızı ne kadar erken yaparsanız ve yerinizi ne kadar erken ayırtırsanız sizin için o kadar iyi.

Balayı tatili için yaz aylarını düşünüyorsanız yaşadınız. Yaz indirimleri sunan oteller arasında hizmette sınır tanımayan balayı otelleri de var. İndirimli balayı otelleri sayesinde masrafınızı en aza indirerek konaklamanız mümkün. Bodrum’da Ege esintili, Fethiye’de Ölüdeniz manzaralı, Belek’te doğayla iç içe, Kaş’ta bohem bir tatil mi istiyorsunuz? Sevdiğinizle tatil fırsatları arasından istediğinizi seçin ve otelinize balayı çifti olduğunuzu haber verin. Sonra gelsin sürprizler…

Kanınızı kaynatacak birçok otel seçeneği bulacağınız Tatil.com Yaz Fırsatlı Oteller sayfasına bekleriz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir