Sanatçılı Bayram Otelleri

Ramazan Bayramı tatili kapıda. Bu sene tam da Ağustos ayına geldiği için oteller dolup taşıyor. Tatil her türlü güzel ama biraz daha eğlenceden zarar gelmez değil mi? Tatil.com Sanatçılı Bayram Otelleri konforlu bir tatille birlikte eğlenceyi de ayağınıza getiriyor.

Sanatçılı oteller deyince akla ne gelir? Elbette canlı performans! O yazın ve eskilerin popüler şarkılarına eşlik etmek, alkış tutmak ve kalkıp dans etmek kadar eğlenceli bir tatil etkinliği aklınıza geliyor mu? Akşam saatlerinizi sessiz sakin geçirmek istemiyorsanız sanatçılı otelleri tercih edebilirsiniz. Bazı otellerde her gün birkaç canlı müzik etkinliği olabilir. Bu etkinlikte adı tanınmamış birçok muhteşem sanatçı tanıma fırsatınız var. Bazı otellerdeyse hayran olduğunuz, dinlemeye doyamadığınız, performansları dillere destan olmuş sanatçılar belli tarihlerde sahne alır. Böylece yaz tatilinizden harika manzaraların ve müthiş konforun yanı sıra unutulmaz bir konser anısıyla dönme şansı elde edeceksiniz.

Bayramda Sanatçılı Oteller

Bayramda sanatçılı oteller Tatil.com ayrıcalığıyla %20’lere varan indirimlerle beğeninize sunuluyor. Tatil.com size Türkiye’nin dört bir yanından ve Kıbrıs’tan sanatçılı oteller sunuyor. Bu oteller arasında tatil otelleri de var şehir otelleri de… Bayramda Ege veya Akdeniz’e kaçmayı planlıyorsanız yaşadınız. Alanya, Bodrum, Kemer, Side, Marmaris, Fethiye, Kuşadası, Belek, Çeşme, Lara, Ayvalık, Didim, Assos, Edremit, Dalaman ve Adrasan’da sanatçılı tatil otelleri var. Ama bayramda şehrinizde kalmayı planlıyorsanız da üzülmeyin. İstanbul’da yüzlerce otel sizi bekliyor. Ankara, İzmir, Antalya, Çanakkale, Mersin, Hatay, Balıkesir, Konya, Samsun, Adana, Aksaray ve Kırklareli’de de sanatçılı şehir otelleri var. Kıbrıs Girne ve Magosa’da da sanatçılı oteller mevcut. Kapadokya ve Palandöken’i de es geçmemek gerek.

Bu arada eklemeden geçmeyelim: Kurban Bayramı tatili de yaklaşıyor. En sevdiğiniz sanatçılar Tatil.com Kurban Bayramı Otelleri listesinde yer alan otellerde sahne alacak.

Tatil.com en iyi fiyat garantisinin yanı sıra ödemede de avantajlı. 12 aya varan taksit seçeneği, 4 aya kadar taksit imkanı ve 3 güne kadar iptal garantisi de fırsatlarınız arasında. Hem rezervasyon da çok kolay! Müşteri hizmetlerimizi arayarak veya gelişmiş online rezervasyon sistemimizi kullanarak sadece birkaç dakikada işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Canlı müzik dışında bir eğlence arayışındaysanız hem kendiniz hem de varsa çocuklarınız su kaydıraklı otellerde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tatil.com Su Kaydıraklı Oteller listesine göz atabilirsiniz.

Sanatçılı oteller için adresiniz Tatil.com!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir