Avrupa’nın İlk Oyuncu Oteli Arcade Hotel Amsterdam’da

Bir Amsterdam tatilinden daha iyi ne olabilir? Tabii ki oyun otelinde geçirilen bir Amsterdam tatili. Artık, gündüzleri Amsterdam’ın büyülü yapısını keşfedip akşamları ise sizin gibi oyun sever misafirlerle birlikte oyun oynayabileceğiniz bir otelde konaklayabileceksiniz. Hem de oyunlar için hiçbir ücret ödemeden. Bir taşla iki kuş dedikleri bu olsa gerek. Gelin Avrupa’nın ilk oyuncu oteli olma özelliğine sahip oteli Arcade Hotel’i biraz yakından tanıyalım.


Avrupa’nın oyunseverler için açılan ilk oteli olma özelliğine sahip Arcade Hotel Amsterdam’da misafirlerini bekliyor. Klasik bir otelden farklı olarak her odada ve ortak alanlarda bulunan birçok klasik oyun konsolu ve oyunlar ile dikkat çeken otel, kısa sürede oyun meraklılarının ilgi odağı oldu. Arcade Hotel, odalarda sunuduğu konforlu hizmetin yanında klasik oyun konsolları ile eğlenceli bir konaklama imkanı sunarken, ortak alanlarda bulunan oyun konsolları ve oyunlarla sosyal bir tatil geçirmenizi sağlayacak.


Ekstra bir ücret ödemeden yararlanabileceğiniz oyun konsolları ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Öte yandan otelin namını duyup gelmiş oyun meraklısı misafirlerle oyunlar hakkında sohbet edebilir ya da ufak bir oyun rekabetine girişebilirsiniz. Otel, sadece sunduğu oyun imkanları ile değil çizgi romanlardan oluşan kütüphanesi ile de standart otellerden ayrılıyor. Özellikle Geek’ler ile sohbet etme imkanı bulabilmeniz açısından oldukça verimli olan Arcade Hotel, en sosyal oyun alanlarından biri desek sanırım yanılmış olmayız.


Otelin hikayesine göz atacak olursak: Ailesinden gelen otel işletmeciliği geleneğini sürdürmek isteyen Daniel Salmanovich, bu geleneği sahip olduğu hobi ile birleştirerek Arcade Hotel’in temelini atar. Daniel Salmanovich otelini: “Bu oteli oyun oynamayı seven insanları düşünerek tekrardan tasarladık. Ben, gezgin ve oyun severlerin kendilerini bir arkadaşlarının evinde kalıyor gibi hissedecekleri bir yer oluşturmak istedim.” şeklinde anlatıyor. Belki de bu bakış açısı misafirlerin rahatının ne kadar düşünüldüğünü anlatmak için yeterlidir.


Otel; merkezi konumu sayesinde gündüz Amsterdam’ı keşfetmenizi, akşamları ise sizin gibi oyunseverler ile kıran kırana bir mücadeleye girişmenizi sağlayacaktır. Böylelikle hem gündüz, hem de gece katılabileceğiniz zengin aktivite imkanları ile en verimli Amsterdam tatili deneyimini yaşayabilirsiniz.


Arcade Hotel, sahip olduğu oyun imkanlarını etkinliklerle de taçlandırmaktadır. Ocak ayı içerisinde FIFA turnuvasına ev sahipliği yapan otel, bundan sonra da benzer etkinliklerle adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Otelin Facebook sayfasından otel ile ilgili yorumlara ve otelin ev sahipliği yapacağı yeni etkinliklere göz atabilir, bu yorumlar neticesinde olası bir Amsterdam tatili için Arcade Hotel’i konaklama alternatifleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Kim bilir Arcade Hotel’in açtığı bu konsept hotel, benzer konsept otellerin yaygınlaşmasını ve misafirlerin ilgi alanlarına uygun otelleri seçmeye başlaması için bir fırsat oluşturacaktır. Siz de tatilinizi Arcade Hotel gibi konsept otellerde planlayarak benzer otellerin yaygınlaşmasında pay sahibi olabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir