Bayramda Gala Kampanyası

Kurban Bayramı’nda birçok otel ve gece kulübü çok daha keyifli bir bayram tatili geçirmeniz için ünlü sanatçıları sahneye çıkarıyor. Bu programlar sayesinde sevdiğiniz sanatçıları canlı izleme şansı elde edebilirsiniz. Tatil.com Bayramda Gala Kampanyası size sınırsız bir eğlenceye giriş bileti sunuyor.

Gala Kampanyası’nın ayrıntılarından bahsedelim. Gala mekanına ücretsiz girebileceksiniz. Alkollü veya alkolsüz bir içeceği ücretsiz alabileceksiniz. Gala organizasyonlarında galanın düzenleneceği yere gitmeniz için rezervasyon yaptırdığınız otelden ücretsiz servisler kalkacak. Bu kampanya, 15 Ekim – 20 Ekim tarihleri arasında, Kurban Bayramı gala kampanyalı oteller sayfasında adı geçen otellerde en az dört gece konaklamalarda geçerli. Gala gecesi 16 Ekim ve 17 Ekim’de yapılacak. Kampanya maalesef çocuklar için geçerli değil. Otel rezervasyonunuzu yaptırdıktan sonra 48 saat içinde çağrı merkezimizi arayarak kampanyaya katılacağınızı bildirmeniz gerekiyor. Bu kampanyayı başka hediye çeki, indirim vb kampanyalarla birleştirmeniz mümkün değil.

Kurban Bayramı ücretsiz gala kampanyası kapsamındaki gece kulüpleri şöyle:

Bodrum: Gümbet’te yer alan Club Dedikodulu’da bayramın ikinci günü 16 Ekim’de Hakan Altun, üçüncü günü 17 Ekim’de Demet Akalın sahne alacak. Kampanya dahilindeki otellerden bazıları Cande Onura Tatil Köyü, Alta Beach Hotel, Marinem Karaca Deluxe Hotel, Vera Club Hotel TMT, Miraluna Hotel, Royal Panacea Hotel, Ado Beach Hotel ve Aegean Garden Hotel.

Kemer: Aura Club Kemer’de DJ Party ile müthiş geceler geçirebilirsiniz. PGS Hotels Kiriş Resort, Catamaran Resort Hotel, PGS Hotels World Palace ve Zena Resort Hotel tercih edebileceğiniz otellerden sadece birkaçı.

Alanya: Summer Garden’la tam bir tatil eğlencesine hazırlıklı olun. Kampanyalı otellerden bazıları Mukarnas Spa Resort, Holiday Park Resort, Holiday Garden Hotel, Stella Beach Hotel, Inova Beach Hotel, Saphir Hotel, İncekum Beach Resort, Goldcity Tourism Complex.

Side: Yine Summer Garden’la eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. Kampanya dahilinde Kamelya World Holiday Village, Paloma Sentido Perissia, Kamelya World Fulya ve Kamelya World Selin dahil birçok otel bulunuyor.

Bu otellerde Tatil.com en iyi fiyat garantisinin yanı sıra %25’e varan indirim ve 12 aya varan taksit seçeneği olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Kurban Bayramı

Kurban Bayramı otelleri sadece gala kampanyasının olduğu otellerle sınırlı değil. Kimilerinde ücretsiz transfer de dahil olmak üzere, Belek, Lara, Fethiye, Marmaris, Kuşadası, Antalya, Çeşme, Afyon, Bursa, Pamukkale, Ayvalık, Didim, Yalova ve Assos gibi birçok yerde Kurban bayramı otelleri bulabilirsiniz. Kurban Bayramı seçenekleriniz sadece otellerden ibaret de değil. Kültür turları ve yurtdışı turları da Kurban Bayramı’nda unutulmaz bir tatil geçirmek için tercih edebileceğiniz seçeneneklerden.

Bayramda Tatil.com gala kampanyasını kaçırmayın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir