Kurban Bayramı’nda Sanatçılı Oteller

Kurban Bayramı Ekim ayının ortasına denk geliyor diye tatilden vazgeçenlerden misiniz yoksa? Ege ve Akdeniz kıyılarında hala denize girilebiliyor ama “benim için serin, otelden dışarı adımımı atmam” diyorsanız eğlenceli vakit geçirme şansını kaybetmiş değilsiniz. Tatil.com’un Kurban Bayramı’nda sanatçılı bayram otelleri müthiş keyifli zamanın adresi.

Hangi otellerde kimler kimler sahne almıyor ki? Sanatçılı Kurban Bayramı otelleri Türkiye’nin ve Kıbrıs’ın dört bir yanında. İşte bayramda canlı canlı dinleyebileceğiniz ve kulaklarınızın pasını silecek ünlüler ve sahne alacakları oteller:

Afyon: Bayramın eğlence merkezi bu yıl Afyon. Güral Afyon Wellness Convention’da 16 Ekim’de Gökhan Sezen, 19 Ekim’de Linet sahne alacak. Palas Premium Thermal Spa Center’da 17 Ekim Perşembe akşamı Mithat Körler sahne alacak. Oruçoğlu Thermal Resort’ta eğlenceli bir program sizi bekliyor. 17 Ekim’de Urfa sıra geceleri, 18 Ekim’de Balık Ayhan ve 19 Ekim’de Yılmaz Morgül sizi bekliyor. Korel Thermal Resort Clinic Spa 17 Ekim’de Selami Şahin’i ağırlıyor. Sandıklı Thermal Park Hotel’de eğlence doruğa ulaşıyor. 12 Ekim’den 19 Ekim’e kadar Tuğba Akyol, Emine Başol, Özge Öztimur, Banu Karaca ve Selçuk sahne alacak, fasıl geceleri düzenlenecek.

Belek: Titanic Deluxe Belek’te Kurban Bayramı boş geçmeyecek. Bayramın 1. günü 15 Ekim’de Sibel Can, bayramın 2. günü 16 Ekim’de Candan Erçetin, bayramın 3. günü 17 Ekim’de Volkan Konak ve bayramın 4. günü 18 Ekim’de Gökhan Tepe sahne alacak. Rixos Premium Belek’te Behzat Gerçekler ve Enbe Orkestrası var.

Kıbrıs: Magosa’da Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel Spa’da 16 Ekim’de Sibel Can, 19 Ekim’de Volkan Konak sahne alacak. Girne’de Merit Park Hotel 15 Ekim’de Gülben Ergen’i, 19 Ekim’de Selami Şahin ve Linet’i ağırlayacak. Girne’de Cratos Premium Hotel Casino Port Spa’da 15 Ekim’de Coşkun Sabah, 16 Ekim’de Soner Olgun, 17 Ekim’de Serdar Ortaç ve 18 Ekim’de Candan Erçetin bayramı dolu dolu geçirmenizi sağlayacak.

Kurban Bayramı Otelleri

Tatil.com’un Kurban Bayramı sanatçılı otelleri size unutulmaz bir Kurban Bayramı yaşatacak. O kadarki yaz tatiliniz aklınıza bile gelmeyecek. Yukarıdaki yerler dışında Side, Çeşme, Abant, Hatay ve Yalova’da da sanatçılı bayram otelleri bulabilirsiniz.

Tatil.com Kurban Bayramı otellerinde yer ayırtmak çok kolay. Online rezervasyon sistemimizi kullanarak her zaman yer ayırtmanız mümkün. Gün içinde Müşteri Hizmetlerimizi arayarak da işlemlerinizi birkaç dakika içinde halletmeniz mümkün.

Odalar dolmadan yerlerinizi ayırtın, otelinizde muhteşem bir tatil için ilk adımı atmış olun.

Otelden daha farklı bir seçenek arıyorsanız Kurban Bayramı kültür turları ve Kurban Bayramı yurtdışı turları da ilginizi çekebilir.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir