Bu Ekim Fırsatları Kaçmaz!

Eylül ayını da geride bıraktık ama önümüzde koskoca bir Ekim ayı var. Ege ve Akdeniz kıyılarının ılıman havası Ekim’de de bizlere eşlik etmeyi sürdürüyor. Tatil.com Ekim Fırsatları kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Tatil.com sizlere her zaman en iyi fiyat garantisi sunuyor. Peki ya, halihazırda %20’lere varan oranda indirimli olan fiyatların üstüne %5 indirim daha eklense nasıl olur? İşte, Ekim fırsatlarında sizi bekleyen sürprizlerden biri bu. Elbette, 12 aya varan taksit seçeneği ve 72 saate kadar iptal garantisi de cepte. Gelelim bu fırsatların nerelerde olduğuna:

Çeşme Ekim fırsatları: Çeşme sadece tatil otelleri değil termal otelleriyle de göz doldurduğu için geniş bir yelpazede seçim şansınız var. Pırıl Hotel Thermal Beauty Spa, Boyalık Beach Hotel Spa, Otel Yeni Residence ve Babaylon Hotel üstün hizmet kalitelerini Ekim ayında da sürdürüyor.

Kuşadası Ekim fırsatları: Kuşadası’nın plajlarını yaz aylarında kaçırdıysanız şimdi tam zamanı. Aqua Fantasy Aquapark Hotel Spa, Alish Hotel, Palm Wings Kuşadası Beach Resort, Ephesus Princess Hotel seçenekleriniz arasında.

Fethiye Ekim fırsatları: Fethiye Ölüdeniz dört mevsim boyunca güzelliğinden hiçbir şey kaybetmez. Ama Ekim ayında sıcaklıkların düşmesi ve kalabalıkların azalmasıyla çok daha güzel bir hal alır. Alize Otel, Perdikia Hill Residence, Montebello Beach Hotel ve Perdikia Beach Hotel tercih edebileceğiniz otellerden.

Marmaris Ekim fırsatları: Ege’nin en güzel koylarından büyük bölümünün yer aldığı Marmaris Ekim ayında da tatil merkezi olma özelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Grand Yazıcı Club Turban, Elegance Hotels Internationals Marmaris, Club Viva Hotel, My Meriç Hotel ve daha nicesi sizi bekliyor.

Kaş Ekim fırsatları: Mütevazı atmosferini yıl boyu kaybetmeyen Kaş’ın manzaraları her an aklınızı başınızdan alabilir. Ekici Hotel, Habesos Hotel, Aquapark Hotel, Aquarius Hotel ve Club Athibellos da Kaş’taki seçenekleriniz.

Ayvalık Ekim fırsatları: Sakin ortamının yanı sıra yakın mesafesiyle de cazip bir tatil merkezi olan Ayvalık her zaman revaçta. Ayvalık Çınar Hotel ve Hotel Billurcu bu ay tatilinizin adresi olmaya aday.

Datça Ekim fırsatları: Ekim ayında Datça’ya gittiniz mi? Gitmediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Bu ayda Datça neredeyse size ait. Club Datça Tatil Köyü ve Flow Datça Hotel siz ağırlamaya hazır ve nazır.

Adrasan, Alanya, Belek, Dalaman ve İzmir’de de cazip Ekim fırsatları sizi bekliyor. Bu fırsatlardan yararlanmak için hiç beklemenize gerek yok. Online rezervasyon sistemimiz veya satış ofisimizin aracılığıyla istediğiniz otelde istediğiniz odayı kolayca ayırtabilirsiniz.

Tatil.com fırsatlarını takip etmeyi unutmayın. Her ay, her mevsim, her tatil ve her özel günde Tatil.com yanınızda. Sonbahar ve kış aylarında ekonomik kültür turları, termal oteller ve kayak otelleri de seçenekleriniz arasında.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir