Bu Yaz Antalya Sımsıcak!

Erken rezervasyon fırsatları devam ederken tatil planları yapmanın zamanı! Her yaz gibi bu yaz da Antalya’da sımsıcak bir tatil sizi bekliyor. Oteller sezon fiyatlarına ve doluluğuna ulaşmadan avantajlardan yararlanın. Tatil.com Antalya otelleri her zevke ve her bütçeye hitap eden çeşitlilikleriyle size unutulmaz bir tatil geçirtmek için hazır.

Antalya’da plaj, tarih, doğa, ne ararsanız bol bol var. Antalya’nın ilçeleri ve beldeleri güzellikte ve popülerlikte birbirleriyle yarışıyor. Alanya, Belek, Lara, Side, Kemer, Kaş, Konyaaltı… Antalya’da tatil keyfi her yıl bambaşka, her yıl farklı.

Belek Otelleri

Adeta cennetten bir köşe olan Belek, hemen hepsi Mavi Bayraklı olan plajları, yemyeşil çam ormanları ve Avrupa’yla yarışan golf sahalarıyla yerli ve yabancı tatilcilerin liste başında geliyor.  Belek’te ekonomik otellerin yanı sıra lüks oteller ve tatil köyleri de var. Belek çevresinde gezebileceğiniz birçok güzellik de mevcut. Kurşunlu Şelalesi’nin bulunduğu Kurşunlu Milli Parkı, Aspendos Antik Kenti ve Perge Antik Kenti Belek’in yakınlarında.

Tatil.com Belek otelleri arasından sizlere birkaç otel önerimiz var: Ic Hotels Santai %30 indirim, Limak Atlantis Hotel %35 indirim ve Limak Arcadia Golf Resort Hotel %35 indirimle sizleri ağırlamaya hazır.

Lara Otelleri

Türkiye’nin en uzun kumsallarına sahip Lara, otel çeşitliliğinin arasına tematik otelleri de ekledi. Lara’da Titanic, Kremlin Sarayı ve Topkapı Sarayı gibi ünlü mekanlarda konaklama şansınız var.

Konforun doruğuna erişeceğiniz Tatil.com Lara otelleri arasında Ic Hotels Green Palace %30 indirim, Limak Lara De Luxe Hotel Resort %35 indirim ve Sherwood Breezes Resort Hotel %35 indirimle sizi bekliyor.

Kemer Otelleri

Antalya’nın en güzel ilçelerinden biri olan Kemer, dört bir yanında Mavi Bayraklı plajlarla çevrili. Kemer’in merkezi gibi beldeleri de rüya gibi bir tatilin adresi. Çamyuva, Göynük, Kiriş, Tekirova ve Beldibi’nde unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. Kemer’de tatil anlayışınızı yeni baştan yazacaksınız.

Göynük’te bulunan Sherwood Greenwood Resort %35 indirimle erken rezervasyonun gözdeleri arasında yer alıyor.

Side Otelleri

Engin kumsallarının yanı sıra sığ deniziyle özellikle ailelerin favorisi olan Side, uzun yıllar Pamfilya’ya başkentlik yapmış Perge Antik Kenti’ni sınırlarında bulunduruyor. Ayrıca iç kesimde Manavgat Milli Park’ında şelale ve yemyeşil bitki örtüsüyle huzur bulabilirsiniz. Tatil.com Side otellerinde de sizi muazzam bir çeşitlilik bekliyor.

Side otelleri arasında, Maya Golf Side %40 indirimle tatilcilerin yüzünü güldürecek bir tatil oteli olma özelliğine sahip.

Tatil.com’un bu eşsiz fırsatları için bugün son gün! Sizde bu yaz tatilinizi Antalya’da geçirmek istiyorsanız acele edin, fırsatları kaçırmayın…

Bunlara da göz atın...

1 Yorum

  • Simge Süral , Ağustos 6, 2014

    Bu yaz Sherwood Greenwood’a gittik. Güzel bir tatildi.Özellikle otel etrafının ağaçlarla ve yeşillikle dolu olması insana sakinlik ve huzur veriyor.Otel yönetimine ve çalışanlara ayrıca tatil.com yetkililerine teşekkür ederim ve çocuklu ailelere tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir