Yazın Gözdesi Aquaparklı Oteller

Eğer çocuklu bir aile iseniz ve güzel bir tatil geçirmek istiyorsanız, siz ve çocuklarız  için en uygun seçeneklerden biri de Su Kaydıraklı Oteller‘dir. Üstün hizmet kalitesi ve özel konseptleriyle hizmet vermektedirler. Genellikle zincir otel tarzındaki bu oteller, ünlü mimarların tasarladığı binaları, havuzları, aqua parkları, restaurantları, sahilleri ve odaları ile yüksek müşteri memnuniyetini hedeflemektedirler. Aquaparklı Oteller genel olarak Ege ve Akdeniz kıyılarında konumlanmışlardır. Alanya, Side, Kemer, Belek, Lara, Bodrum, Kuşadası, Marmaris, Fethiye, Didim ve Özdere bu şehirlerden bir kaç tanesidir.

Çocuk ve aile dostu su kaydıraklı otellerde, 7’den 70’e ailece eğleneceksiniz. Denize girmeye çekinen misafirler için önemli bir eğlence faktörü olan aqua parklar, rengarenk kaydırakları, çeşitli boy ve özellikteki havuzları ile dikkat çeker. Seviyelere göre ayrılan çocuk havuzları, yetişkin havuzları, dalga havuzları ve birbirinden farklı boyutta – şekilde kaydıraklarıyla ailece tatil yapmanın keyfine doyamayacaksınız. Aqua Parklı Oteller‘den bir kaç örnek verecek olursak, turizm cenneti olan ülkemiz bu konuda iddialıdır.

Bu otellerden bir tanesi Rixos Premium Belek. Her gün farklı bir gösteri, her gün farklı bir konser olan bu otelde, Rixos’un elitliğini ve kalitesini her alanda hissedeceksiniz. Çocuklarınızla da gönül rahatlığıyla geleceğiniz Rixos’da, ünlü şeflerin gurmelere layık özel yemeklerini tatma imkanı bulacaksınız. Bunun yanında villa ve suit tarzı pek çok konaklama imkanı sunulmaktadır. Geniş SPA ve hamam, masaj imkanlarıyla da tüm yorgunluğunuzu atacak, adeta yeniden doğacaksınız. Çocuklarınızı düşünüyorsanız, onlar içinde pek çok aktivite var. Profesyonel şekilde eğitilen eğitmenlerle Rixos Club’ta çok eğlenceli zamanlar geçirecek, kapalı-açık havuzlarda aquaparkın tadına varacak, özel restaurantlarında yiyeceklerin tadına bakacak ve sevimli yunusların özel gösterilerini izleme şansı bulacaklardır.

Alan Xafira Deluxe Resort & Spa ise, 45.000 metre karelik bir alanda daha yeni hizmete girmiş seçkin bir tatil merkezidir. Saray yapısındaki mimarisi ve beyaz, mavi, yeşil renkleriyle de ilk gördüğünüz andan itibaren büyüleneceksiniz. Antalya’ya oldukça yakın olan bu otele Tatil.com’un transfer hizmeti ile kolayca ulaşabilirsiniz. Özellikle çocuklu aileler için bir cennet sayılan Alan Zafira Deluxe; mini clubü, kaydıraklı yüzme havuzları, oyun parklarıyla eğlencenize eğlence katacak. 3800 metre kare genişliğindeki ana havuzu, 200 metre kare açık çocuk havuzu, 250 metrekare çocuk kaydırak havuzu ile kaydıraklı oteller arasında oldukça tercih edilebilir bir konumdadır. Ayrıca A’la Carte restaurantları, cafeleri, lüks ve çeşitli odaları ve toplantı salonlarıyla 7’den 70’e herkesi bu yaz Alanya’ya bekliyor…

Siz de yaz tatilinizi Aquaparklı Oteller’de geçirmek istiyorsanız, birçok seçeneği bir arada bulabileceğiniz Tatil.com‘u ziyaret edebilir, birbirinden özel ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir