Haftanın En İyi Aquaparklı Oteli: Maritim Pine Beach

Martın ilk iki haftasını geride bırakmışken baharın gelişinin işaretlerini de görmeye başlamış bulunuyoruz… İlk cemrenin havaya düşmesiyle sıcaklıklarda hissedilir derece yükseliş oldu, sevindik. Güneş yüzünü gösterdi, içimiz ısındı. Ve bahar dallarını gördük, gönlümüz şenlendi.

Şimdi, doğanın uyanışıyla birlikte tazelenme zamanı… Kış boyu üzerimize sinen miskinlikleri hurçlara koyup kışlıklarımızla beraber kaldırma zamanı… Rengarenk baharlık, yazlık kıyafetler ile cıvıl cıvıl olma zamanı… Bahar temizliğiyle birlikte kendimizi de bakıma almanın zamanı…

Tabii bir de yaz tatili için plan yapma zamanı elbette! Kış boyu yaşadığımız onca stres ve yorgunluktan sonra bol dinlenmeli, eğlenmeli, güneşlenmeli bir tatili çoktan hak ettik hepimiz. Şöyle ultra her şey dahil hizmet veren; tabiri caizse yediğimizin önümüzde yemediğimizin arkamızda olduğu, dilersek havuza dilersek de denize girebileceğimiz, geniş ve ferah alanlarında rahatça tatil yapabileceğimiz bir otelde keyif yapsak fena mı olur!? Bir de üstüne çocuklar gibi eğlenebileceğimiz bir aquaparkı olsa mesela, eğlenmeye doyamaz ve geri dönmek istemeyiz… Var mı böyle dört dörtlük bir aquaparklı otel derseniz, yanıtımız “tabii ki var” olur! Belek’te hizmet vermekte olan Maritim Pine Beach tam da size bahsettiğimiz gibi bir otel.

Otelin Konumu

  • Maritim Pine Beach, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı olan Belek’te hizmet vermekte.
  • Denize sıfır konumda yer almakta olan otel Antalya Şehir Merkezi’ne 45 kilometre, Antalya Havalimanı’na ise 33 kilometre mesafede yer almaktadır.
  • Otelde konaklamakla yetinmeyenler için Belek’te görülecek pek çok yer bulunmaktadır. Kendi aracınızla gitmek isterseniz ya da havalimanından bir araba kiralayıp otele geçmek isterseniz sonrasında tesisten çıkıp Dinler Bahçesi’ni, Aspendos Tiyatrosu, Perge Antik Kenti ve Silyon Antik Kenti’ni gezebilirsiniz.
  • Tabii, dünya standartlarında olan golf sahalarından hiç bahsetmiyoruz bile… Eğer bu spora gönülverenlerden biriyseniz zaten cennete düştünüz demektir.

Hizmetler

  • Denize sıfır konumda yer alan otelin misafirlerine özel kum plajı bulunmaktadır.
  • Ayrıca 3 açık havuz, 3 kapalı havuz ve 3 çocuk havuzu bulunmaktadır.
  • Bunların yanı sıra 8 su kaydırağının ve bir çılgın nehrin yer aldığı; büyük, küçük herkesin eğlenebildiği kapsamlı bir aquaparka sahiptir.
  • 57 bin merekarelik alan üzerinde hizmet vermekte olan otelde; golf sahaları, tenis kortu, mini futbol sahası, plaj voleybolu, okçuluk, su topu ve fitness merkezi gibi spor ve eğlence imkanları yer almaktadır.
  • Otelde gece ve gündüz animasyonları eksik olmazken zaman zaman DJ partileri ve sahil partileri de düzenlenmektedir. Gece kulübü ise mütemadiyen hizmet vermektedir.
  • Minik misafirleri de unutmayan otelde çocuklara özel birbirinden güzel hizmetler yer almaktadır. 4 – 7 yaş arasındaki minikler için Pino Çocuk Kulübü hizmet verirken 8 – 12 yaş çocuklar için Pinny Çocuk Kulübü hizmet vermektedir. 13 – 17 yaşındaki gençler için ise Tinny Kulüp bulunmaktadır. Bunların yanı sıra sahilde çocuklara özel yüzme ve oyun alanı, çocuk büfesi, şişme oyun parkı, mini disco, çocuk tiyatrosu, çocuk şovları, mini hayvanat bahçesi, sinema ile oyun ve aktivite imkanları bulunmaktadır.
  • Çiçeği burnunda çiftlerin de unutulmadığı otelde balayı çiftlerine özel olarak; giriş günü odalarına meyve sepeti ve şarap ikramı, oda süslemesi ile a’la carte restorandan bir kez ücretsiz yararlanma imkanı sunulmaktadır.
  • 731 oda kapasitesine sahip olan otelde ana bina odaları, bahçe club odaları ve ana bina club odaları olmak üzere 3 ana kategoriye sahip olan otelde 11 farklı oda tipi yer almaktadır.
  • Odalardan biraz bahsetmek gerekirse; club garden odalar, ana bina bahçe manzaralı odalar, klasik plus odalar, ana bina deniz manzaralı odalar, club aile odaları (apart), ana bina aile odaları (apart), quadruple odalar, junior suit odalar, deluxe suit odalar, family suit odalar ve engelli odaları bulunmaktadır. Odaların her birinde; direkt telefon, internet, mini bar, emanet kasası, merkezi klima, saç kurutma makinesi, LCD TV, su ısıtıcısı, çay ve kahve seti ile balkon bulunmaktadır.
  • Otelde 3 tanesi a’la carte olmak üzere 5 adet restoran bulunmaktadır. Ayrıca lobby bar, snack restoran, nargile bar, gece kulübü, Nautilis bar, pool snack & bar, Botanic Bar, B-Snack ve Thalasso & Golf Lounge olmak üzere 8 farklı yiyecek ve içecek noktası yer almaktadır.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir