Haftasonu Kaçamağı İçin 5 Yakın Otel

Uzun mesai saatleri, trafik çilesi, kalabalık, gürültü, yorgunluk… Büyük şehirlerin bu ortak sorunları gittikçe büyümeye devam ederken buralarda yaşayan kesimler için bir kaç günlük kaçamak ihtiyacı da kaçınılmaz oluyor. Uzun ve yoğun geçen bir haftadan sonra şehre yakın yerlere kaçmak ve biraz uzaklaşmak, Perşembe ve Cuma günleri hayallerimizi süslüyor. Şehrin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe bir kaç gün geçirmek hem doğamızı yeniliyor hem de yeni bir hafta için gerekli motivasyonu kazanmamızı sağlıyor. Hal böyle olunca hem bütçemizi zorlamayacak hem de gerekli konforu sağlayacak konaklama mekanları aramaya başlıyoruz.  Bu haftasonuna henüz planı olmayanlar için en konforlu 5 yakın bölge otelini sizler için derledik.

1. Assos Behram Otel – Assos

30 yılı aşkın bir süredir hizmet vermekte olan Assos Behram Otel, tarihi Antik Liman’da hizmet vermektedir. Deniz kenarında hizmet veren otel antik bir görünüme sahip! Bunun yanısıra 17 odasının her birinin mitolojik tanrılardan esinlenerek dekore edilmiş olması otelin diğer bir cazip yönünü oluşturmaktadır. Otel, hem tasarımı hem de farklı mitolojik tanrılardan esinlenerek tasarladığı odalarıyla kendinizi bambaşka bir mekanda hissetmenizi sağlamaktadır. Assos Behram Otel, Assos otelleri deyince birçoğumuzun aklına gelen ilk konaklama mekanı olarak görülebilir. Antik Liman’daki en güzel konumlardan birine sahip otel, evinizin sıcaklığında 17 odası, denize sıfır restaurantı, sadece misafirleerinin kullanımına sunulan 160 m2 iskelesi, kahve keyfi için terası, ve güler yüzlü çalışanları ile aradığınız butik otel anlayışını sizlere sunuyor.

2.Büyük Abant Oteli – Abant

Abant Gölü Milli Parkı Mevkii’nde bulunan Büyük Abant Oteli, temiz ve bol oksijenli havası, doğal güzellikleri ve huzur dolu sakinliği ile şehirden kaçan tatilcilere aradıkları her şeyi sunuyor. A’la carte restoranı ve barıyla misafirlerine lezzetli sunumlar ikram eden otelde oda kahvaltı olarak hizmet verilmektedir. sauna, masaj uygulamaları, fitness merkezi ve hamam ile huzur bulabilir; kapalı yüzme havuzu, tenis ve futbol gibi spor aktiviteleri ile eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

3.Crowne Plaza Bursa Thermal Spa & Convention Center – Bursa

216 odası ile Bursa Nilüfer’de hizmet vermekte olan Crowne Plaza Bursa Thermal Spa & Convention Center, misafirlerine konforlu bir hizmet vaadediyor. Tesisin SPA merkezinde hamam, sauna, buhar odası, kar çeşmesi, masaj imkanları, kapalı havuz ve termal havuz ile rahatlayabilir; Fitness merkezinde spor yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan dopingi sağlayan Crowne Plaza’da şehrin tüm stresini ve yorgunluğunu atarak yenilenebilirsiniz. Ayrıca belirtmek gerekir ki genel olarak, Bursa termal oteller bu konuda oldukça iyi bir adrestir!

4.Elegance Resort Hotel Spa & Welness-Aqua – Yalova

Yalova Topçular mevkiinde hizmet vermekte olan otel 114 odasıyla misafirlerine sorunsuz ve konforlu bir tatil sunmaktadır. Fitness, spa ve Türk hamamı alanlarında rahatlayabilir, termal bir otelde bulunması gereken her şeyi bir arada bulmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

5.Richmond Nua Wellness & Spa Sapanca +14 – Sapanca

Sudan ve doğadan gelen sağlığın, orman ve göl manzarasının kesiştiği Sapanca’da misafirleriyle buluşturan Richmond Nua Wellness & Spa Sapanca, 14 yaş üzeri misafirlerini ağırlamaktadır. Bu nedenle sessiz, huzurlu ve sakin bir ortamda misafirlerine huzurlu bir tatil keyfi sunan otel şehirden kaçış planlayan misafirlerini bekliyor.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir