Her zaman yakınınızda: Yurt İçi Turları

Tatilin yeri ve zamanı olmaz! Yorucu şehir hayatında herkesin her an tatile ihtiyacı var. Ama elbette her zaman vakit ve bütçe elvermeyebilir. O zaman çare basit. Her an gidebileceğiniz, stresinizi atıp tatil anılarıyla dönebileceğiniz yurt içi turları sizi bekliyor. Tatil.com’un sizin için derlediği önerilere göz atmaya ne dersiniz?

Hafta sonu turları

Fazla vakti ve ayıracak bütçesi olmayanlar için ilaç gibi bir seçenek! Türkiye’de bir hafta sonu veya günübirlik gidebileceğiniz o kadar çok yer var ki!

Abant Turu

Bolu sınırlarında yer alan Abant Gölü gerçekten görülmesi gereken muhteşem bir doğa harikası. Genelde kış mevsimiyle anılsa da baharda yeşillenen ve çiçek açan ağaçların gölle uyumunu sakın ama sakın kaçırmayın.

Çanakkale Turu

Çanakkale çok özel bir şehir. Hem Assos ve Truva gibi önemli antik kentleri sınırlarında bulunduruyor hem de güzel sahilleri ve Bozcada’sıyla yaz tatili için de sevilen bir adres.

Sapanca Maşukiye Turu

İstanbul’a yakın mesafelerden biri olan Sapanca, gölüyle, Kartepe’yle ve Maşukiye’yle tam bir doğa şöleni. Bahar aylarında bütün doğanın uyanışını en güzel seyredebileceğiniz adreslerden biri.

Edirne Turu

Osmanlı İmparatorluğu’nun eski başkentlerinden biri olan Edirne, birçok önemli tarihi esere ev sahipliği yapıyor. Osmanlı döneminde inşa edilmiş camiler, çarşılar, köprüler, yine o dönemdeki savaşlarda kullanılmış tabyalar ve anıtlar Edirne’yi görme sebeplerinizden sadece birkaçı.

Akçakoca Turu

Batı Karadeniz kıyılarının en güzellerinden biri olan Akçakoca hem manzarası hem plajıyla ideal bir ziyaret noktası.

Beypazarı Turu

Ankara’nın güzel bir yerleşimi olan Beypazarı’nda ev yapımı köy ürünlerini, özellikle de Beypazarı kurusunu deneyebilirsiniz.

GAP Turu

Mutfağıyla ve tarihi eserleriyle insanı büyüleyen Güneydoğu Anadolu bölgesini ziyaret edebileceğiniz en ideal mevsimlerden biri ilkbahar.

Kültür turları

Türkiye’yi daha yakından tanımak, hem konaklama hem de ulaşımı bir arada ekonomik bir şekilde satın almak isterseniz kültür turları ideal. Çok sayıda tur seçeneği sizi bekliyor.

Eskişehir Odunpazarı Turu

Modern yüzüyle ülkemizin yüz aklarından biri olan Eskişehir ve Osmanlı’dan kalma evlerin bulunduğu Odunpazarı kısa bir kaçamak için tercih edebileceğiniz adreslerden.

Kapadokya Turu

Dünyaca ünlü peri bacalarını kendi gözlerinizle görmek için Kapadokya turu kaçırılmayacak bir fırsat. Avanos şarapları ve çömlekleri de oraya özel ürünlerden.

Batı Karadeniz Turu

UNESCO Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu ve Karadeniz kıyısındaki güzel Amasra’yı görmek için bu turu tercih edebilirsiniz. 

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir