Sürpriz Otel Kampanyaları

Yaz aylarının hızla geçtiği ve yazın sonuna yaklaştığımız şu günlerde henüz deniz yüzü görmediyseniz veya görmeye doyamadıysanız içinizi ferah tutun. Tatil.com sürpriz otel kampanyaları düzenlemeye devam ediyor.

Otellerde indirim, fırsat, kampanya deyince akla genelde erken rezervasyon dönemi gelir. Ama erken rezervasyon da Mayıs ayında bitti. O sırada bir otelde yer ayırtamadınız diye yaz tatilini unutacak mısınız? Elbette hayır, yok öyle bir şey.

Tatil.com Yaz Fırsatları ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Türkiye’nin en rağbet gören tatil yerlerinde, en güzel sahillerinde yer alan oteller %30’lara varan indirimlerle huzurunuzda! Hem de bir iki otel değil onlarca otel…

Şu sıralar Kleopatra Plajı ve İncekum Plajı yerli ve yabancı turistlerle dolup taşan Alanya’da yaz fırsatları. Mukarnas Spa Resort, Club Beach Doğanay, Ulusoy Aspendos Hotel, İncekum Beach Resort ve daha birçok otel…

Türkbükü, Gümbet, Yalıkavak, Turgutreis, Gümüşlük ve Torba’da Bodrum yaz fırsatları. Royal Arena Resort Spa, Vera Club Hotel TMT, Camelot Butique Hotel ve daha birçok otel…

Birçok sahili Mavi Bayraklı olan Kemer’de yaz fırsatları. Beldibi, Tekirova, Çamyuva ve Kiriş’te. Zena Resort Hotel, Meder Resort Hotel, Catamaran Resort Hotel ve Palmet Resort otel sadece birkaç tanesi…

Uzun kumsallarıyla ve doğasıyla huzur vaat eden Side’de yaz fırsatları. Kampanyalı otellerin arasında Side Breeze Hotel, Xanthe Resort, Kamelya World Selin ve Vera Stone Palace Hotel var.

Marmaris yaz fırsatları merkezde, İçmeler’de ve Turunç’ta tam gaz devam ediyor. Grand Yazıcı Mares, Grand Yazıcı Club Turban, Elegance Hotels International Marmaris ve Club Armar Hotel sizi bekleyen otellerden.

Fethiye yaz fırsatlarında efsanelere ev sahipliği yapan Ölüdeniz’deki oteller ilk sıralarda yer alıyor. Lykia World Ölüdeniz, Alize Otel, Kalemya Koyu’ndaki Hillside Beach Club, ilginç binalarıyla Club Hotel Letoonia ve birçok otel size Fethiye’nin farklı güzelliklerini tattırabilir.

Tatil.com Son Odalar sekmesinde size özel otel fırsatları var. Bu fırsatları da takip etmeyi unutmayın. Dört dörtlük bir otelde son birkaç odadan birini %30’lara varan indirimlerle yakalama fırsatını kaçırmayın.

Bu kampanyalardan, fırsatlardan ve indirimlerden yararlanmak ve yenilerini takip etmek için adresiniz belli: Tatil.com. İşlemleriniz sadece birkaç dakikanızı alacak. Sonra gelsin rüya gibi bir tatil!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir