Eylül Fırsatları

Bir yazı daha geride bırakıyoruz. Ama tatil sezonunu değil! Eylül ayı tatil için biçilmiş kaftan. Tatil.com Eylül Fırsatları ile tatile çıkamayanlara müthiş bir şans, bir daha tatile çıkmak isteyenlere yepyeni bir seçenek sunuyor.

“Eylül ayında tatil nasıl olur acaba?” diye bir tedirginliğiniz varsa içiniz ferah olsun. Sıcaklar artık Eylül’de de devam ediyor ama yaz aylarındaki kadar bunaltıcı değil elbette. Üstüne üstlük okullar da açılınca tatil yerlerindeki kalabalık yerini büyük ölçüde sükunete bırakır. Bütün oteller Tatil.com’un en iyi fiyat garantisiyle %20’lere varan indirimlerle artı %5 tatil indirimiyle. Bir tatilde daha ne olsun?

Ege ve Akdeniz Eylül ayında hala ılık. O yüzden hemen sonbaharı çağrıştıran Yedi Göller gibi yerleri tercih etmeden önce tatil yerlerine göz atmayı deneyin. Tatil.com’da birçok seçenek bulabilirsiniz.

Eylül Ayı Tatil Fırsatları

Bodrum otelleri: Yaz aylarında oldukça dolu olan Bodrum, Eylül ayında daha sakindir. Sadece merkezi değil beldeleri de. Bodrum tatilini bir de Eylül’de deneyin. La Blanche Resort Spa Hotel, Delta Beach Resort, Thor Luxury Hotel Villas ve Medisun Hotel sizi bekleyen otellerden.

Kuşadası otelleri: Aydın’ın gözde tatil merkezi Kuşadası da Eylül sefasını sürebileceğiniz yerlerden. Daha tenha oteller ve plajlarda keyifli bir tatil fırsatını kaçırmayın. Aqua Fantasy – Aquapark Hotel Spa, Ephesus Princess Hotel, Sole Hotel Santa Maria, Sürmeli Efes Hotel seçeneklerinizden birkaçı.

Kemer otelleri: Kemer mavi bayraklı plajlarıyla yılın her zamanı güzel, Eylül de istisna değil. Kemer’in beldeleri Çamyuva, Çıralı, Kiriş, Tekirova ve Beldibi’nde de kaliteli tesisler hizmete tam gaz devam eder. Zena Resort Hotel, Meder Resort Hotel, Grand Haber Hotel, Champion Holiday Village ve birçok otel konaklamanız için hazır.

Side otelleri: Side kumsalları, Manavgat da doğal ortamıyla zamandan bağımsız tatil merkezleri. Gitmek istiyorsanız ertelemeyin, zaman bu zaman. Kamelya World Selin, Vera Stone Palace Hotel, Kamelya World Holiday Village ve Hotel Terrace Beach Resort da orada.

Alanya otelleri: Aşırı sıcaktan bunalan biriyseniz Alanya Temmuz ve Ağustos aylarında sizi biraz zorlayabilir, ama Eylül gelince… İşte o zaman yepyeni bir Alanya karşılar sizi. Goldcity Tourism Complex, Club Beach Doğanay, Holiday Park Resort, Saphir Resort Spa ve daha niceleri orada.

Fethiye otelleri, Marmaris otelleri, Kaş otelleri, Belek otelleri, Çeşme otelleri, Lara otelleri ve daha fazlası Tatil.com Eylül Fırsatlarında sizi bekliyor!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir