Yaz Fırsatları

Yaz geldi çattı ve siz hala tatil planınızı yapıp, rezervasyon yaptırmadınız mı? Endişelenmeyin, Tatil.com geniş seçenek yelpazesinden size özel otel fırsatları sunmaya devam ediyor. Uzun tatil listesinde sizin içinde en ideal seçeneği mutlaka bulabilirsiniz. Bu yazı evde oturarak geçirmek istemiyorsanız eğer, elinizi çabuk tutarak harika bir otelde tatil yapma şansı yakalayabilirsiniz. Belek, Bodrum, Side, Alanya, Marmaris, Kemer, Kuşadası, Fethiye, Girne, Antalya, Çeşme, Ayvalık, Asos gibi daha birçok nadide tatil bölgemizde fırsat otelleri bulabilirsiniz. Birçoğu 5 yıldızlı olan bu oteller konforu ve hizmet kalitesi ile tatile gitmek isteyenler için harika bir deneyim olacaktır…

Yazın tatile gidemeyip üstüne bir de tatilden dönen arkadaşlarınızın anılarını dinlemek kabus gibidir. Fakat bunu yaşamak zorunda değilsiniz. Fırsatlarla birlikte düşen fiyatların yanı sıra uygun ödeme koşulları ile birlikte harika bir tatil yaşamak hiç de zor değil. Deniz, kum, güneş ve doğanın güzelliklerinin birlikte sunulduğu büyülü bir atmosefe sahip olan Palm Beach Hotel Tatil.com’a özel fırsatlar ve cazip ödeme koşulları ile kapılarını sizlere açıyor. Otelin kendisine ait plajı bulunmakta ve bir adım kadar yakın bir mesafedir. Denize sıfır konumdaki otel, Marmaris şehir merkezine 1 km uzaklıktadır. Yetişkinler için bulunan yüzme havuzunun yanı sıra çocuk havuzu da bulunmaktadır. Marmaris’in bütün güzelliklerini görüp, yaşayabileceğiniz tatil fırsatlarını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Ülkemizin birçok gözde tatil bölgesinden biri olan Antalya, şüphesiz ki bu alanda bir turizm başkenti konumundadır. Her yıl misafir ettiği binlerce yabancı turist ile bu konuda merkez olma özelliğini göstermektedir. Antalya’nın güzellikleri saymakla bitecek gibi değildir; denizinden, plajlarına, doğasından, tarihi değerlerine kadar bütün zenginlikleri bir arada bulundurmaktadır. Antalya çok sayıda üstün hizmet veren otelin yerleşkesi halindedir. Bunlardan biri de Maya Golf Side Otel’dir. Manavgat’da bulunan Maya Golf, muhteşem bir doğal güzelliğin ortasında huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin uğrak noktası hali almıştır. Otel’de iki adet yüzme yavuzu, güneşlenme terası, hamamı, saunası, mini golf sahası, tenis kortu, amfitiyatrosu, miniclub’ı ve lüks restoranı ile zengin bir donanıma sahiptir. Maya Golf Side Otel, Titreyengöl Mevkii’nde olup ünlü kum plajına sadece 400 metre uzaklıktadır. Maya Golf harika modern mimarisi ve üst düzey hizmet anlayışı ile size harika bir tatil imkanı sunacaktır.

Tatil.com zengin otel listesi ve yaz fırsatları ile size bu yaz eşsiz bir tatil geçirmeniz için otel fırsatları sunmaya devam ediyor. Kampanyalı fiyatların yanı sıra uygun ödeme koşulları ile avantajlı bir tatil yapma imkanı bulabilirsiniz. Online rezervasyon sistemini kullanabilir veya Müşteri Hizmetlerimizi arayarak birkaç dakika içinde yerinizi ayırtabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir