2016 Yılının Vizesiz Yurtdışı Rotaları

Yurtdışı tatilinin en can sıkıcı bölümü olarak görülen vize işlemlerinden kurtulmanızı sağlayacak vizesiz tatil planları ile sadece pasaport veya nüfus cüzdanınızla birçok ülkeyi gezebilirsiniz. Gergin geçen vize işlemleri olmaksızın gezilebilecek popüler ülkelere gelin birlikte göz atalım.

Ukrayna:
Doğası, tarihi, mimarisi ve canlı eğlence hayatıyla dikkat çeken Ukrayna, vizesiz olarak seyahat edilebilme olanağıyla da en çok tercih edilen ülkelerin başını çekiyor. Tarihi özellikleri ve mimarisi ile kültür turizmine, canlı eğlence hayatı ve plajlarıyla eğlence turizmine elverişli olan Ukrayna; en çok turist çeken ülkelerden biri olmayı başarmıştır. Nitekim Ukrayna otelleri sayfamızı ziyaret edebiilir, bu turistlerden biri olabilirsiniz.

Güney Kore:
Son yıllardaki hızlı gelişimi ile dikkatleri üzerine çeken Güney Kore; müzeleri, tarihi özellikli yapıları, 24 saat yaşayan canlı ve renkli şehirleri ile uzak doğunun popüler ülkelerinden biri olmuştur. Gelişmiş ulaşım olanakları sayesinde şehir içi ulaşımın kolaylıkla yapılabildiği ülkenin vizesiz olarak gezilebiliyor olması ise tatil severleri memnun etmektedir.

Gürcistan:
Ülkemizin kuzeydoğusunda yer alan Gürcistan; tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanında vizesiz olarak gezilebilme olanağıyla da tatil severlerin en çok tercih ettiği ülkelerden biri olmuştur. Kültür turlarının vazgeçilmez adreslerinden olan Batum, canlı eğlence hayatıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir.

Belarus (Beyaz Rusya):
Uzun yıllar boyunca Rusya egemenliği altında kalmış, bağımsızlığını kazansa da Rusya ile arasındaki kültürel bağları koparmamış olan Beyaz Rusya için “Küçük Rusya” benzetmesini yapsak sanırım yanılmış olmayız. Doğal ve kültürel miraslarına sahip çıkmış olan Beyaz Rusya, bu güzelliklerinin yanında canlı eğlence hayatı ve vizesiz olarak gezilebilme imkanı ile tatil severlerin dikkatini cezbetmektedir.

Maldivler:
Toplam 1200 adadan oluşan adalar topluluğu Maldivler, plajları ve eğlence hayatı ile vizesiz seyahat edilebilecek ülkelerin en popülerlerindendir. Özellikle balayı tatili için tercih edilen Maldivler, uzun süren yaz ayları nedeniyle yılın büyük bir bölümünde tatil severlere eşsiz bir tatil deneyimi sunmaktadır.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir