Bu Yaz Kendi Bodrum Masalınızı Yazın

Şarkılara ilham veren, filmlere konu olan ve her mevsim güzel kalan masalsı yer Bodrum Bodrum…

Muğla’ya bağlı Bodrum’a ayak basar basmaz denize karşı yan yana dizilmiş binlerce beyaz ev ve Bodrum kalesi sizleri karşılayacak. Yaza doğru düğününü yapıp, balayında kendileri ile özdeşleştirebilecekleri romantik bir yer arayan çiftler, Bodrum’da bu yaz aşklarına aşk katacaklar! Balayı denince mutluluğu ve memnuniyeti uzaklarda aramanıza gerek yok. Türkiye’nin Ege ve Akdeniz gibi pek çok sıcak bölgesi havasının, taşının, suyunun, toprağının güzelliği ile kolay ulaşım ve uygun fiyatlar sağlıyor. Türk misafirperverliği ile beraber şüphesiz Bodrum çiftlerine en iyi balayı tatilini yaşatacak! Tek yapmanız gereken tatil.com’un önerdiği Balayı Otelleri sayfasından Bodrum’u filtreleyerek aradığınız Bodrum otelini kolayca bulabilir, kendi Bodrum masalınızı yazabilirsiniz!

Bodrum’da balayı çiftlerini neler bekliyor?

* Göz alıcı tasarıma sahip odalar

International Hotel Awards tarafından En iyi Tasarım ödülünü kazanan Kuum Otel & SPA, Bodrum Türkbükü’nde kendine özel bir koyda misafirlerini kalabalıktan uzaklaştırarak kişiye özel hizmet veriyor. Dünyanın önde gelen mobilya tasarımcıları tarafından dekore edilen Bodrum ile bütünleşmiş deniz manzaralı odalarında görsellik, teknoloji ve zarafet ön planda. Ayrıca, odaların bağımsız girişleri de bulunuyor. Bahçe katında bulunan ve yeşilliğe açılan balkonlu odaları, yüksek katlardaki deniz manzaralı geniş balkonlu odaları veya jakuzili süitleri, gece gündüz kusursuz manzarası ile çiftleri yalnız bırakmıyor! Akşam Kuumsal Balık Restoran’da sezonun özel sosları ile harmanlanmış birbirinden lezzetli balık ve Ege mezeleri ile deniz kenarında loş ve nezih restoranda keyifli sohbetler ve romantik anlar Bodrum çiftlerini bekliyor!

* Balayı çiftine özel karşılama, kokteyl, oda süslemesi ve ikramlar

Denize sıfır, 300 metre beyaz kum plajı bulunan ultra her şey dahil ve balayı konseptli Vogue Bodrum, yenilenmiş yüzüyle balayı çiftlerini kapıdan girdikleri andan itibaren sürprizler ile karşılaşıyor! Özel karşılama ve kokteyller eşliğinde çiftlerin check-in işlemlerini tamamlandıktan sonra, balayına özel dekore edilmiş odalarına yönlendirilirler. Peşi sıra gelen Türk tatlı tabağı ikramları, meyve tabakları, köpüklü şarap ve kalpli pasta ikramları eşliğinde ilk günden romantizm, keyif ve lezzet dolu Bodrum tatil yolculuklarına başlarlar. Romantik anlarını ölümsüzleştirebilmeleri için güzel bir imkan sunan Vogue Bodrum, balayı çiftlerine özel Bodrum’un eşsiz manzarasına karşı iki adet balayı fotoğraf hatırasını ücretsiz olarak sunuyor.

* A-la carte restoranlarda öncelikli rezervasyon imkanı

Ultra her şey dahil veya her şey dahil konseptte hizmet veren otellerde, konaklama, yemek ve içecek ücretleriniz için önceden ödeme yaparak tatilinizi bölmeden otelin sunduğu pakete dahil hizmetlerden doyasıya yararlanırsınız.

Sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, beach club, öğle yemeği, snack bar, bistro snack bar, akşam yemeği ve hatta gece yemeği seçenekleri bulunan Yasmin Resort Turgutreis gibi otellerde gün boyu çıkan öğünlerin yanı sıra, daha özel yerlerde konumlanmış farklı yemek konseptleri sunan, romantik A-la carte restoranlarda Türk, İtalyan ve Balık restoranlarında daha sakin ve şık bir ambiyans eşliğinde özel bir akşam yemeğine çıkabilirsiniz. Örneğin, balayı çiftleri için Bodrum tatilinin olmazsa olmazı gün batımı yemekleridir. Ancak, yoğun talep görebilen ve denize karşı özel masa rezervasyonları yaptırabileceğiniz Yasmin Resort’ta her zaman rezervasyon önceliği balayı çiftlerinde!

* A-la carte restoranda bir kez özel kahvaltı ve SPA’da indirim

Güvercinlik’te konumlanan high class her şey dahil konseptte hizmet veren Titanic Deluxe Bodrum, 80 bin metrekarelik geniş alanıyla, Milas Havalimanı’na en yakın otel olma özelliği ile Bodrum’a çabucak ulaşmak için sabırsızlanan Bodrum balayı çiftlerini bekliyor! Denize sıfır konumlanan otelde iskele üzerinde size özel beyaz kabanaların içerisinde dalgaların sesinin keyfini, soğuk içeceğinizi yudumlarken eşiniz ile birlikte çıkarabilirsiniz. Temalı özel partiler, dans gösterileri, yoga, pilates, plaj voleybolu gibi birbirinden hareketli ve rahatlatıcı aktivitelerin yanı sıra, balayı çiftlerinin Bodrum’da gezmekten ve eğlenmekten yorgun düşmüş vücutlarına iyi gelecek Titanic Deluxe Bodrum farkı ile hizmet veren SPA merkezinde sihirli eller ile kendinizi rahatlatabilirsiniz. Kendinize uygun seçeceğiniz özel masajlarda Bodrum balayı çiftlerine özel SPA indirimleri bulunuyor. Ayrıca, balayı çiftlerinin güne güzel başlaması için, a’la carte restoranda bir kez ücretsiz kahvaltı servis ediliyor.

Haydi balayı çiftleri, tatil.com ile bu yaz Bodrum’da masalsı bir tatil için Balayı Otelleri veya Bodrum otelleri sayfasından en romantik bulduğunuz oteli seçin, Bodrum Erken Rezervasyon Otelleri’ni kaçırmayın!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir