Eğlencenin Adresi Mikonos

Önümüzde hatırı sayılacak kadar uzun bir tatil varken değerlendirmemek olmaz… Devlet memurları geçen hafta cumadan itibaren tatile girmiş olsalar da arife günü yarım gün çalıştıktan sonra tatilin kapısını aralayacak olanların sayısı da oldukça fazla… Farklı yerler görmek isteyenler, ülke sınırlarının biraz dışına çıkmak isteyenler için en güzel adres ise elbette yine Yunan Adaları oluyor. Eğlencenin adresi olan Mikonos’ta keyifli bir bayram geçirmek isterseniz sizi yazımızı okumaya davet ediyoruz…

Oldukça renkli bir gece hayatına ve eğlenceli partilere ev sahipliği yapan Mikonos, Yunan adalarının en çılgın çocuğudur. Öyle ki eğlencesi dillere destan olan bu adanın müdavimleri arasında dünyaca ünlü isimler bile yer alır. En küçük Yunan adası olmasının acısını zengin aktivite çeşitleriyle çıkaran Mikonos’ta gündüzleri altın rengi kumsallarda, plaj partileriyle başlayan eğlence, akşam olunca çılgınlık sınırlarını zorlayan gece kulüplerinde, sabahın ilk ışıklarına kadar devam eder…

Özgürlüğün sınırsız yaşandığı Mikonos’un bu renkliliği üzerine bir de turkuaz plajları, pembeli – morlu çiçeklerle bezeli sokakları ve arkeolojik ihtişamını eklemek gerekir. Tüm bu özelliklere sahip olan adada, çılgın kalabalıktan uzaklaşıp doğal güzelliklerle kucaklaşmak isteyenler için de alternatif çok…

İşte Mikonos’ta Yapılacaklar

  • Merkezden köylere doğru ilerledikçe özellikle yel değirmenlerinin Don Kişot’u bile kıskandıracak güzelliklerine hayran kalabilirsiniz.
  • On beş civarındaki plajlardan en iyileri olan Paradise, Agrari ve Elia’da deniz, kum, güneşin tadını çıkarabilirsiniz.
  • Super Paradise’da farklı bir deneyim yaşayabilir, yüksek müzik eşliğinde yapılan dans show’larına tanıklık edebilirsiniz.
  • Malalianos ve Tourlos plajları çevresinde bulunan çok sayıdaki dalış okulundan birinde deniz altının gizemli dünyasında, kısa bir keşfe çıkabilirsiniz.
  • Deniz faslından sonra Küçük Venedik’te (Little Venice) yer alan kafelerin birinde bir şeyler içerek güneşi batırabilirsiniz.

Mikonos Gemi Turları ile Ege’nin bu muhteşem adasını keşfe çıkın.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir