Eylül'de Kendinize Vakit Ayırın!

Sonbahara merhaba dediğimiz bu günde sizlere yoğun iş ve okul hayatı öncesi son bir dinlenme şansı sunacak birkaç Eylül ayı önerimiz var!

Kurban bayramı sonrasında pek çoğumuzu yoğun bir iş temposu, öğrencileri ise yeni bir eğitim dönemi bekliyor. Tüm bu yoğunluğa hazırlıklı olmak için birçok aktivite ile eğlenceli vakit geçirebilir; halen sıcak olan Ege ve Akdeniz kıyılarında özlediğiniz tatili yapabilirsiniz. Gelin sizin için hazırladığımız tüm önerilere göz atalım…

1. Açık havada sevdiğiniz sanatçıları dinleyin!

Eylül ayı boyunca devam edecek açık hava konserleri ile sevdiğiniz sanatçıları dinleyebilirsiniz.

2. Henüz Ege ve Akdeniz kıyıları sıcakken tatil ile yenilenin!

Eylül ayının yazdan kalma günlerini tatil yaparak değerlendirin! Özellikle 9 günlük Kurban Bayramı‘nı özlemini duyduğunuz tatili yaparak değerlendirebilirsiniz.

3. Sosyal Olun!

Konser, tiyatro, sinema veya spor etkinliklerine katılıp günlük hayatın stresinden birkaç saatliğine de olsa uzaklaşabilirsiniz.

4. Termal Tatil ile vücudunuzu dinlendirin!

Yoğun okul ve iş temposu öncesinde hem fiziksel hem de mental olarak kendinizi hazırlamak için Termal Tatili tercih edebilirsiniz.

5. Doğayı keşfe çıkın!

Rahatlamak için ihtiyacınız olan her şey doğada mevcut! Sevdiklerinizle doğada yapacağınız piknik organizasyonu ile yoğun iş temposu öncesinde enerji depolayabilirsiniz.

6. Kültür Turları ile yeni dünyalar keşfedin!

Kültür Turları ile yeni yerler keşfedip pek çok anı biriktirebilirsiniz.

Tüm bunlar ve pek çok farklı etkinlikle eylül ayının tadını çıkarabilir, yoğun iş ve okul temposuna kendinizi hazırlayabilirsiniz!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir