Sevgililer Günü için Romantik Tatil Önerileri

Sevgililer Günü’ne yine çok az kaldı. 14 Şubat’ta neler yapacağınızı düşündünüz mü? Bizce Sevgililer Günü’ne romantik bir seyahat yakışır! Sevgilinizle veya eşinizle dünyanın güzel şehirlerinde tatil yapmak kadar aşkınızı tazeleyecek başka bir şey var mı? Tatil.com olarak Sevgililer Günü için romantik tatil önerileri derledik. İşte sevgililer gününde katılabileceğiniz sevgililer günü turları…

Paris Turu

Paris, Sevgililer Günü’nde ilk akla gelen şehir. Zaten lakabı “aşıklar şehri”. Şubat ayında karların bembeyaz örtüsüne bürünen Paris her zaman olduğu gibi romantik. Muazzam Eyfel Kulesi’nin altında, Şanzelize Caddesi’nde, Seine Nehri’nin eşsiz manzarasında tekrar tekrar aşık olacaksınız.

Roma Turu

Roma İmparatorluğu’nun izlerini hala hissedebileceğiniz benzersiz bir şehir Roma. Devasa Kolezyum’un arenasında geçmişte yapılmış turnuvalar gözünüzde canlanacak. Aşk Çeşmesi’ni seyre doyamayacaksınız. İspanyol merdivenlerinde oturarak günün yorgunluğunu üzerinizden atabileceksiniz. Küçük bir de ipucu verelim: Roma sınırlarında rüya gibi bir seyahat için Nemi Köyü’nü ziyaret edebilirsiniz. Tektonik gölün yukarısında, ortaçağdan kalma binalarıyla sizi karşılayacak olan Nemi köyünün dağ çilekleri ve dağ çilekli turtalarını başka hiçbir yerde tatmadınız!

Amsterdam Turu

Amster Nehri’nin etrafındaki şehir anlamına gelen Amsterdam, güzel manzarası ve eski binalarıyla başka güzel bir Sevgililer Günü seçeneği. Ama tabii ki Red Light Destrict’te eşiniz veya sevgilinizle birlikte gezmemenizi tavsiye ederiz.

Batum Turu

Sevgililer Günü’nde Karadeniz’in yükselen yıldızı Batum’u gezebileceğiniz Batum turu da var. Batum’a ayrı olarak veya Doğu Karadeniz turunun bir parçası olarak gidebilirsiniz. Hırçın Karadeniz’in kıyısındaki bu şehirde manzarayı seyredebilir, şehir merkezini ve büyük botanik parkını gezebilirsiniz.

Venedik Turu

Venedik turu Sevgililer Günü’nde yapabileceğiniz en güzel şeylerden biri! Büyük Kanal başta olmak üzere diğer kanallarda yapacağınız bir gondol turu bir yanda mütevazı bir yanda muazzam binalar aşk için mükemmel bir adres. Birbirinden güzel maskelerden alıp kendi tiyatro oyununuzu bile oynayabilirsiniz Venedik sokaklarında. İtalya genelinde olduğu gibi parmaklarınızı yiyeceğiniz menüler de var burada.

Dubai Turu

Dubai turu Sevgililer Günü için ideal olabilir. Neden mi? Şubat ayında bile sıcaklık ortalaması 20 derecedir. Yani Dubai’de kışın denize bile girebilirsiniz. Dünyanın tek 7 yıldızlı oteli olan Burj el Arab’ın üst katında romantik bir akşam yemeği de yiyebilirsiniz.

Eşiniz veya sevgiliniz yoksa üzülecek misiniz? Tabii ki hayır! Yukarıdaki önerilerimiz herkes için geçerli. Bu güzel ve gelişmiş şehirlerden tek başınıza keyifle gezebilirsiniz. Hem belki gelecek sene yalnız olmazsınız ve bu önerileri sevdiğinize sunma fırsatı bulursunuz, kim bilir?

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir