Tatil.com'da Erken Rezervasyon 2016 Dönemi Başladı!

Tatil severlere, geçtiğimiz yaz çıktığı tatilin son gününden beri bir sonraki tatilin hayaliyle yaşayanlara, balayı çiftlerine, emeklilere, gençlere, çocuklara müjde, beklenen gün geldi! Tatil.com’da 2016 erken rezervasyon dönemi 23 Kasım 2015 tarihi itibariyle resmen başlamış bulunuyor! Birbirinden güzel otellerde, çok hesaplı fiyatlara konaklamak ve gönlünüzce bir tatil geçirebilme fırsatını yakalamak için gelin şimdi bize kulak verin…

Erken Rezervasyon Nedir?

Erken rezervasyon; yaz tatili için daha kış aylarındayken tarih belirledikten sonra erken rezervasyon otelleri arasından seçim yapıp cazip kampanyalar, ödeme kolaylıkları ve hesaplı fiyatlardan yararlanarak yerinizi ayırtmak demektir.

Erken Rezervasyonun Faydaları Nelerdir?

  • Erken rezervasyon ile hayalini kurduğunuz tatile %50’ye varan indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
  • Doluluk oranları yüksek olan otellerde yerinizi erkenden ayırtarak müsaitlik sorunu yaşamaktan kurtulursunuz.
  • Yaz aylarına doğru iyice artan fiyatlardan etkilenmez, yer bulamama gibi son dakika sürprizleri ile karşılaşmazsınız.
  • Erken rezervasyon yaptırdığınız tarihlerde bir değişiklik söz konusu olursa, otelin müsaitlik durumuna göre, tarih değişikliği yapabilirsiniz.
  • Tatil tarihlerinizde bir aksilik çıkması halinde ücretsiz İptal Güvence Paketi’nden yararlanarak son 72 saate kadar iptal etme şansını bulabilirsiniz.

Tatil.com’un Erken Rezervasyon Kampanyalarında Neler Var?

Tatil.com erken rezervasyon 2016 dönemine hızlı bir başlangıç yaparak tatil severlerin bu yıl da gönüllerince tatil yapabilmeleri için birbirinden cazip kampanyalar sunuyor…

  • Erken rezervasyon döneminde hemen herkesin yaşadığı “Ya tatil zamanı bir aksilik çıkar da gidemezsem…” tedirginliğe Tatil.com İptal Güvence Paketi ile çözüm buluyor… Hiç istemeyiz ama tatil tarihlerinizde bir sorun çıkması halinde son 72 saate kadar iptal hakkına sahipsiniz. Üstelik bu sene Tatil.com’da İptal Güvence Paketi ücretsiz olarak tatil severlere sunuluyor!
  • 2016 erken rezervasyon döneminde Tatil.com’un sunduğu bir diğer cazip hizmet ise iki ayrı uçak kampanyası… İlk olarak, 2 Mayıs 2016 – 17 Haziran 2016 tarihleri için yapacağınız erken rezervasyonlarda, transfer hizmeti de satın almanız halinde gidiş – dönüş uçak biletiniz Tatil.com’dan hediye!
  • Bir diğer uçak kampanyası ise; 17 Haziran 2016 – 7 Eylül 2016 tarihleri arasında yapacağınız konaklamalarda gidiş – dönüş uçak bileti ve transfer hizmeti 99 TL!
  • Ve hayal ettiği tatile kavuşamayan kalmasın diye, peşin fiyatına 9 taksit imkanı da Tatil.com’un sunduğu güzellikler arasında…

Erken Rezervasyon Rotaları Nereler?

Peki, erken rezervasyon dönemi hangi bölgeleri kapsıyor diye merak ediyorsanız cevabımız; yurt içinde yaz tatilleri için tercih edebileceğiniz hemen her yer diyebiliriz! Çeşme, Alaçatı, Kuşadası, Marmaris, Didim, Bodrum, Datça, Fethiye, Dalaman, Bozburun, Kaş, Kemer, Manavgat, Alanya, Belek, Side ve daha aklınıza gelebilecek pek çok yer erken rezervasyon döneminde yararlanabileceğiniz tatil rotaları içerisinde yer almaktadır.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir