Tatilin Keyfini Uzatın

Kış mevsiminin titreten soğuklarının geride kaldığı, baharın kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı nispeten sıcak bu günlerde tatil planları da su yüzüne çıkmaya başlıyor. Tatil planlarının ince ince işlendiğinin ve yıllık izin günleri hesaplamalarının cebir hesaplamalarına döndüğünün farkındayız. Einstein günümüzde yaşıyor olsa o meşhur sözünü “Yıllık izin günlerini hesaplamak atomu parçalamaktan zordur.” olarak değiştirirdi. Ama tüm bu hesaplamalara değecek! Çünkü tatilin keyfi uzadıkça artıyor. Tatilseverlerin pek çoğu gittiği kısa tatillerdense uzun tatillerin daha verimli olduğu ve uzun tatilin verdiği motivasyonun daha uzun sürdüğü görüşünde. Bu da tüm bu yıllık izin hesaplamalarının meyvesini toplayacağımız anlamına geliyor.

Daha kendimizi tam olarak tatilde hissetmeden biten kısa dönemli tatillere nazaran dinlenmenin ve tabii ki de eğlenmenin tadını doyasıya çıkarabileceğimiz uzuuuun tatiller sayesinde tam olarak enerji depolamış şekilde işimizin başına geçebiliriz. İnce yıllık izin hesaplamalarıyla boğuşup yeterince uzattığınız tatil planınızda otel seçimine ayıracak enerjiniz kalmadıysa bu konuda da size biz yardımcı olalım: Orange County Resort Alanya otelde planlayacağınız uzun tatilinizle tamamen yenilenmiş olarak işinizin başına dönebilirsiniz. Tatil keyfini uzun uzadıya yaşamanızı sağlayacak Orange County Resort Alanya otelin birbirinden eğlenceli aktiviteleriyle dolu dolu bir tatile hazır olun…

Otelin Konumu:

  • Orange Country Resort Alanya Hotel, Alanya Okurcalar mevkiinde yer almaktadır.
  • Otel denize sıfır konumda bulunmaktadır.
  • Alanya merkezine 30 km, Manavgat merkezine 30 km, Antalya Havaalanı’na 90 km mesafededir.
  • Alanya Kalesi, Selçuklu Tersanesi, Süleymaniye Camii, Andızlı Cami, Alara Han ve Damlataş Mağarası Alanya’da gezilebilecek önemli yerlerdendir.

Hizmetler:

  • 2200 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu, açık jakuzi havuzu, 500 metrekare ısıtmalı kapalı havuz ve 150 metrekare büyüklüğünde çocuk havuzu bulunmaktadır. Açık yüzme havuzunda 4 adet su kaydırağı bulunmaktadır.
  • Otel denize sıfır konumda bulunmaktadır. Otelin kum zeminli özel plajında ahşap iskele bulunmaktadır. Plajda şezlong, şemsiye ve plaj havlusu ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
  • 4-12 yaş aralığındaki çocuklara hizmet veren çocuk kulübü, çocuk parkı ve mini disco sayesinde çocuklarınız da eğlenceli vakit geçirebilir.
  • Türk hamamı, sauna, buhar odası ve masaj imkanları ile rahatlayabilir, fitness merkezi ile formunuzu koruyabilirsiniz.
  • Animasyon programları, iskele partileri, gösteri grupları, mini disco ve gündüz aktiviteleri ile eğlencenin doruklarına ulaşabilirsiniz.
  • Ultra her şey dahil konseptte hizmet veren otelde ana restoran, a’la carte restoran ve 7 adet barda damak tadınıza uygun pek çok lezzeti tatma imkanı bulabilirsiniz.
  • Tesiste bulunan 830 metrekare büyüklüğündeki toplantı salonunda her türlü organizasyonunuzu düzenleyebilirsiniz.

Ücretsiz Hizmetler:
Otelde masa tenisi, fitness merkezi, disco, su kaydırakları, açık otopark, hamam, sauna, buhar odası, tüm alanlarda WI-FI, odalarda emanet kasası, şezlong, şemsiye ve plaj havlusu ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Ücretli Hizmetler:
Otelde iskeleve havuz bölgesinde VIP hizmet veren loca, çamaşırhane, sağlık hizmetleri, taksi, telefon ve fax ekstra ücretli olarak sağlanmaktadır.

Odalar:
Otelde standart deniz/havuz manzaralı oda, standart kara manzaralı oda, aile odası, apart oda, suit oda, king suit oda ve engelli odası olmak üzere 7 farklı konaklama biriminde toplamda 555 yatak ve 1110 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Tüm odalarda saç kurutma makinesi, merkezi klima, telefon, mini bar, emanet kasası ve TV bulunmaktadır. Odaların temizliği günlük olarak sağlanmaktadır.

Hizmet Saatleri:
07.00 – 10.00 – Kahvaltı (Açık Büfe)
10.00 – 11.00 – Geç Kahvaltı (Açık Büfe)
11.00 – 16.00 – Gözleme Servisi
11.00 – 18.00 – Pastane (Açık Büfe)
12.00 – 16.00 – Snack Servisi (Açık Büfe)
12.30 – 14.30 – Öğle Yemeği (Açık Büfe)
19.00 – 21.30 – Akşam Yemeği (Açık Büfe)
19.00 – 21.30 – International A’la Carte Restoran (Rezervasyonlu ve Ekstra Ücretli)
00.00 – 02.00 – Gece Snack Servisi (Açık Büfe)
Oda Servisi – 24 Saat (Ücretli)

Barlar:
24 Saat – Lobby Bar
10.00 – 00.00 – Grand Bar
10.00 – 00.00 – Pool Bar
10.00 – 18.00 – Beach Bar
10.00 – 18.00 – İskele Bar
20.00 – 00.00 – Irish Pub
00.00 – 02.00 – Disco Bar

Uzun uzun planladığınız tatilinizi Orange County Hotel’de planlayabilir ya da birçok aktiviteyi bir arada sunan en iyi oteller için Antalya Alanya Otelleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Keyifli tatiller dileriz…

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir