Yurt Dışında Outlet Alışveriş

Yurtdışında outlet alışveriş

Yılbaşına sayılı günler kalmışken sizler de yeni yılı yurt dışında karşılamayı planlıyorsanız, sevdiklerinizin yılbaşı hediyelerini de yurt dışındaki outlet’lerden alabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların indirimli fiyatlarla satıldığı yurt dışı outlet alışveriş noktalarını sizler için araştırdık…

New York Woodbury Common Premium Outlets / New York, Amerika

Manhattan’dan yaklaşık bir saat uzaklıkta olan Woodbury Common Premium Outlets bünyesinde tam 220 mağaza barındırıyor. Chanel, Burberry, Fendi, Dior, Chloe, Tod’s, Tory Burch ve Prada gibi birçok ünlü markayı burada bulabilmeniz mümkün. Bunun dışında Barneys, Saks ve Neiman Marcus gibi Amerika’nın dünyaca ünlü alışveriş merkezlerinin de Woodbury’de mağazası var. Buraya gittiğinizde ilk yapmanız gereken, Müşteri Hizmetleri Masası’na uğrayarak mağazaların mevcut indirimlerinin üzerine eklenen ve değişik oranlarda ekstra indirim hakkı veren kupon kitapçıklarından edinmeniz olmalı.

The Mall / Floransa, İtalya

İtalyan kadınlarının nasıl bu kadar şık olduklarını merak ediyorsanız, hemen hepsinin yılın belirli zamanlarında Floransa’ya uğradığını söylemeliyiz. Floransa’nın dışında kalan ve merkeze 1 saat mesafede olan The Mall ve Space isimli iki büyük outlet var. Leccio Reggelo’daki The Mall’da Balenciaga, Salvatore Ferragamo, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Ungaro, Zegna, Fendi, Giorgio Armani, Gucci, Hogan, La Perla, Marni, Salvatore Ferragamo, Sergio Rossi, Stella McCartney, Tod’s, Pucci, Valentino, Yves Saint Laurent, Yohji Yamamoto, Burberry, Armani Jeans gibi birçok ünlü markanın ürünlerini %70’e varan indirimlerle alabilmeniz mümkün.

La Vallée / Paris, Fransa

Lüks markaların son moda ürünlerini uygun fiyatlara bulabileceğiniz La Vallée, Paris’e 40, Disneyland’a ise sadece 5 dakika mesafede… La Vallée’de Armani, Burberry, Cacharel, Calvin Klein, Cerruti, Christian Lacroix, Dolce & Gabbana, Diesel, Givenchy, Guess, Jimmy Choo, Kenzo, Missoni, Max Mara, Miss Sixty, Selvatore Ferragamo, Tod’s, Nike, Puma, Reebok, Descamps, Bodum, Samsonite, Villeroy & Boch gibi birçok giyim, ev eşyası ve aksesuar satan markanın mağazasını bulabilirsiniz. Üstelik La Vallée’de harcadıklarınızın bir kısmını havaalanında vergi iadesi (tax-free) olarak geri alabiliyorsunuz!

Maasmechelen Village / Brüksel, Belçika

Avrupa’nın merkezi olarak adlandırılan Brüksel’den araba ile 60 dakika mesafedeki Massmechelen Village, lüks outlet konseptine sahip. %30 – %60 indirim ile alışveriş yapabileceğiniz outlet’te Dolce & Gabbana, Juicy Couture, Café Coton, Converse, Desigual, Furla, Guess, Hugo Boss, Karen Millen, Liu Jo, Leonardo, L’Occitane, Marlboro Classics, Levi’s, Pringle of Scotland, Superdry ve Wolford gibi dünyaca ünlü lüks markaların ürünlerini bulmak mümkün. Hemen Brüksel otelleri bakmak da tabii ki mümkün!

La Roca Village / Barselona, İspanya

Barselon,a’ya yarım saatlik mesafede bulunan La Roca Village, Diesel, Dockers, Ralph Lauren, Camper, Fossil, Michael Kors, The North Face, Burberry, Guess, Calvin Klein gibi birbirinden ünlü mağazalara ev sahipliği yapıyor. Hatta bir Türk markası olan Sarar da bu outlet içinde yer alıyor.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir