Yurt Dışında Siz Neredeyseniz Oteliniz Orada!

Yurt dışına çıkmak birçoğumuzun hayali. Ama mesele nasıl çıkacağımızda! Kimimiz otel ve yolun dahil olduğu yurt dışı turlar ile daha rahat ediyor. Kimimiz de tek başına, arkadaşlarıyla, sevdiğiyle plan yapmayı seviyor. Hal böyle olunca da yurt dışı oteller en cazip seçenek haline geliyor. Özellikle Avrupa’da ve diğer gelişmiş şehirlerde kaliteli oteller ve gelişmiş ulaşım seçenekleri yurt dışı otelleri daha da cazip hale getiriyor. İşte çok güzel oteller bulabileceğiniz bazı şehirler…

Amsterdam otelleri

Amsterdam Avrupa’nın birçok şehrinde olduğu gibi güzel kanallara ve kanalların etrafında rengarenk evlere sahip. Rengarenk olan sadece evler değil… Bahar zamanı laleler de büyüleyici. Hollanda’nın ünlü yeldeğirmenlerinden Amsterdam da mahrum değil.

Paris otelleri

Söylemekten usanmayacağız: Paris aşıklar şehri! Özellikle bahar aylarında daha güzel olan Paris geceleri de ışıl ışıl. Sadece Eyfel Kulesi değil mağazalarıyla ünlü Şanzelize Caddesi, Zafer Anıtı gibi birçok gezilecek yer sizi bekliyor.

Barcelona otelleri

Gaudi’nin muhteşem mimari eserleriyle bezenmiş Barcelona’da zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız! Sadece Barcelona’da konaklayabileceğiniz gibi İspanya’nın başkenti olan Madrid de görülmeye değer!

Londra otelleri

İngiltere’nin başkenti Londra modernliği ve düzenliliğiyle sizi karşılayacak. İsterseniz London Eye’ya binerek devasa dönme dolapta tüm şehri kuşbakışı seyredebilirsiniz. Meşhur iki katlı kırmızı otobüslerle gezmeyi de unutmayın.

Roma otelleri

Roma, Roma İmparatorluğu döneminden beri koruduğu mimarisiyle dünyada çok önemli bir örnek. Kolesyum, İstenmeyen Anıt, Aşk Çeşmesi ve İspanyol Merdivenleri gibi birçok görülecek yerin yanı sıra ara sokaklardaki kafelerde İtalyan mutfağının en güzel lezzetlerini tadabilirsiniz.

Venedik otelleri

Dünyaca ünlü kanallarda geleneksel kıyafetlerini giyinmiş gondolcular eşliğinde gondol seyahatini ömrünüz boyunca unutamayacaksınız Venedik’te. Yüzyıllardır korunan binaları ve sevimli sokakları da cabası.

Berlin otelleri

Almanya’nın modern başkentinde önemli bir tarihe de tanıklık edeceksiniz. Yıkılmasıyla dünya tarihinde bir dönüm doktası olan Berlin Duvarı ve Brandenburg Kapısı ile yeşillikler içindeki Berlin Hayvanat Bahçesi de görmek isteyeceğiniz noktalardan.

Dubai otelleri

Orta Doğu’nun yükselen yıldızı Dubai’deki müthiş mimariyi kendi gözlerinizle görme ve ünlü mağazalardan alışveriş yapma fırsatını kaçırmayın.

Floransa otelleri

Floransa’da derebeylik döneminden kalma evlerin büyüklüğüne şaşırıp kalacaksınız. Dünyanın en büyük ve en görkemli müzelerinden biri olan Uffizi’de Da Vinci ve Raffaello gibi birçok ünlü sanatçının eserleri sergileniyor.

Viyana otelleri

Hem sanat hem de müzik alanında görkemli bir tarihe sahip olan Viyana’yı dolaşmak bile başlı başına bir keyif. Gecesiyle gündüzüyle apayrı güzel olan Viyana kesinlikle seyahat listenizde yer almalı.

Milano otelleri

İtalya’nın kuzeye yakın şehri Milano, hem ferah caddeleriyle hem de modanın kalbi olmasıyla dikkat çekiyor. İtalya’nın diğer yerlerinde olduğu gibi burada da muhteşem restoranlarda çok leziz yiyecekler tadabilirsiniz.

Atina otelleri

Atina’da havaalanından indiğinizde sizi bir afiş karşılar: “Ders kitaplarınızdakileri gerçekten görme fırsatı!” Atina’da Eski Yunan’a kadar uzanan tarihi eserler (mesela Akropolis) dışında Ege’nin esintilerini hissedeceğiniz sevimli sokaklar da bulacaksınız.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir