Her Tatilde Mutlaka Rastlayacağınız 10 Tip

Erken rezervasyon otel reklamları almış başını gitmişken, siz de hangi siteden hangi destinasyonu, hangi tarih için, hangi oteli seçeceğinizi bir türlü karar verememiş durumda mısınız?

O zaman size bunlardan hiçbirini önermeyeceğiz! Tüm hayalleri, vaatleri, fiyatları unutun. Önce biraz tatil moduna girelim.

Şimdi de gerçeklere dönelim! Zaman ve mekandan bağımsız olmak üzere, çıktığınız tüm tatillerde rastlaşma garantisi olan tipleri tekrar hatırlayalım!

  1. Öncelikle, sürekli olarak “Anne bak, anne bak!” deyip havuza atlayan çocuğu bilmeyeniniz yoktur, değil mi?

2. Peki tüm kış vücut çalışmış ve bunu sergilemek için sadece 3 aylık yaz mevsiminin 2 haftalık yıllık izni kadar vakti olan adamı?

3. Tabii ki bir de bunun kadın versiyonu vardır ki, tüm kış siz çikolata, pastaları götürürken onun boğazından karbonhidrat girmemiş, fitness’ını, pilatesini, yogasını eksik etmemiştir.

4. Bunların tam ters versiyonlarını da unutmamak gerek. Tüm kış ofiste gelsin baklavalar, gitsin ekmekler, öğle yemeklerinde makarna, pilavlar, akşamları iki bira gömmeden uyuyamayıp göbeğini sehpa niyetine kullananlar!

5. Sevgilimden ayrıldım çikolata, patronla tartıştım dondurma, ofistekilerin doğum günüymüş pasta, Cuma gelmiş eller havaya derken en az 5 bira derken, yaza yaklaşan her gün fit olmaktan bir adım uzaklaşmış hanımlar!

6. Peki ya her şey dahil otelin tüm nimetlerinden son saniyeye kadar faydalanan yurdumuzun nadide insanları?

7. Ya da son saniyeye kadar her şey dahile dahil olan alkollerin bir damlasını bile kaçırmak istemeyen zevk-ü sefacılarımız?

8. Peki güneşin alnında rakının fondiplenmemesi gerektiğini hiçkimsenin kendisine söylemediği gariban turist?

9. Bunlardan daha az dikkat çekse de, yine de yandan yandan çaktırmadan baktığınız, tek başına tatile çıkmış ve tüm gün boyunca şezlongda kitap okuyan tiple hep konuşmak istediniz değil mi?

10. Yarınlar yokmuşcasına eğlenen arkadaş grubuna ne demeli? Acaba nasıl bu kadar eğleniyorlar kıskançlığına girdiğinizi biliyoruz!

Sizi nelerin beklediğini tekrar hatırladığınıza göre, ister Bodrum, ister İzmir, ister Antalya otelleri, kısacası seçeceğiniz destinasyon rezervasyonunuzu bekliyor!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir