Otobüs Ulaşımlı Oteller

Uzun bir araştırmanın ardından otelinizde yerinizi ayırttınız, ama şimdi sıra geldi ulaşıma. Birçok otobüs firması var, yerler hızla doluyor. Saatlerce yolculuk, iyi seçmek lazım. Halbuki bu kadar uğraşmanıza ve biletlerinize ayrıca masraf yapmanıza gerek yok. Tatil.com Otobüs Ulaşımlı Oteller sayesinde gidiş dönüş hesaplı otobüs bileti bizden, tadını çıkarması sizden…

Ekonomik Otobüs Ulaşımı Ege ve Akdeniz’in en güzel yerlerindeki en kaliteli oteller arasında yer alıyor. Marmaris otobüs ulaşımlı oteller Marmaris merkezin yanı sıra İçmeler ve Turunç gibi Marmaris’in en güzel plajlarında da yer alıyor. Marmaris ve Datça bükleriyle görenleri büyülemeye devam ediyor. Side otobüs ulaşımlı oteller Side’nin muhteşem plajlarında bulunan genelde zincir oteller. Side’deyken Manavgat’ın doğasına da yakınsınız. Alanya otobüs ulaşımlı otellerde konakladığınızda hem merkeze yakınsınız hem de plajlara. Kleopatra Plajı ve İncekum Plajı sadece iki tanesi. Bodrum otobüs ulaşımlı oteller İçmeler, Turgutreis ve Torba gibi Bodrum’un çokça anılan beldelerinde yer alıyor. Bodrum’un şarkılara ilham veren atmosferinden siz de payınızı alabilirsiniz. Bu mevkiler dışında Belek, Çeşme, Kuşadası, Kemer, Fethiye, Lara ve Adrasan’da da otobüs ulaşımlı oteller bulabilirsiniz. Bu otellerde sadece ekonomik ulaşım olanağı değil %25’e varan indirimler de sizi bekliyor.

Ekonomik otobüs ulaşımından yararlanmak isterseniz Tatil.com 2013 Yaz Sezonu Otobüs Ulaşımı Detayları ilginizi çekebilir. Yaz dönemi otobüs ulaşımları İstanbul kalkışlı olarak Lara, Kundu, Kemer, Belek, Boğazkent, Side, Alanya, Bodrum, Kuşadası, Marmaris, Çeşme ve Fethiye’ye gerçekleşecek. İstanbul hareketli Akdeniz ulaşımları Kemer, Antalya Merkez, Alanya, Lara, Kundu, Belek, Boğazkent ve Side’ye gerçekleşecek. İstanbul hareketli Ege ulaşımları Çeşme, Didim, Kuşadası, Bodrum, Fethiye ve Marmaris’e gerçekleştirilecek. Hem Ege hem Akdeniz ulaşımları 17 Mayıs’tan itibaren her Cuma, 19 Mayıs’tan itibaren her Pazar ve 21 Mayıs’tan itibaren her Salı kalkıyor. İstanbul ulaşımı için dönüş günleriyse Cumartesi, Pazartesi ve Çarşamba. İstanbul hareketli Akdeniz ulaşımları kalkış noktaları: Zeytinburnu Metro İstasyonu İspark Otoparkı, Harbiye Tatil.com ofis önü, Suadiye Otel Otoparkı, Çayırova McDonald’s önü ve İzmit Halkevi Köprü. Bursa hareketli Akdeniz ulaşımı da bulunuyor, kalkış noktaları: Yalova Migros önü, Bursa Kent Meydanı AVM önü, Eskişehir Espark AVM otoparkı önü.

Ayrıntılı bilgi, kalkış noktaları ve saatleri, araç özellikleri ve fiyatlandırma için Tatil.com Otobüs Ulaşımı sayfasını tıklayabilirsiniz. Otobüs ulaşım hizmetlerinizi online sistemimizden otel rezervasyon yaptırırken satın alabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir