Plaj Trendlerini 5 Adımda Yakalayın

Yaz aylarının en sevilen tatil aktivitesinin denize gitmek olduğunu birçoğumuz biliyoruz. Peki 2017 plaj modasının trendlerinin neler olduğunu biliyor muyuz? Bu yazımızla 5 adımda plajların gözdesi olma yolunda ipuçlarından bahsedeceğiz.

1. Renkli Ve Desenli Bikiniler

2017 yılı bikini modasında renk çeşitliliği açısından oldukça şenlikli. İsterseniz neon isterseniz pastel renkler kullanın, yazın geldiğini bikinilerinizde daha iyi hissedebileceğiniz bir yaz modasıyla karşı karşıyasınız. Çiçek desenlerinin de oldukça ön planda olduğunu söylemeden geçemeyiz. Plajda değil de dışarıda giymek için yapılmış bikinilerle sık sık karşılaşabilirsiniz.

2. Yüksek Bel Modası Geri Döndü

Biz kadınlar hem fit hem şık görünmek isteriz. Belki de bu duruma en iyi hizmet edecek parçalar yüksek bel bikini altları. Fazlalıklarımızı saklarken bacak boyumuzu uzun göstererek tatilde kendimizi çok iyi hissetmemizi sağlıyorlar.

3. Püskül ile Hareketlendir

2017 yılı püsküllü parçalar açısından oldukça bereketli geçti. Elbiseler, üstler ve pantolonlar ve tabi ki plaj giyimi. Bikini ve mayolarda sıklıkla karşılaştığımız püsküller ve plajların hareketli ruhu bizce çok iyi bir uyum yakaladı. Bu sezon etnik ve bohem ruh sizi de yakalayacak.

4. Crop Top Parçalar

Bikini üstlerinde bu sene crop top olarak tabir edilen büstiyer tarzını oldukça fazla görüyoruz. Halter ya da tişört tarzı şeklinde çeşitleri de bulunan bu parçalarla kendi tarzınızı yakalayın ve plajın gözdesi olun.

5. El Yapımı

Hem feminen hem gizemli! El yapımı bikini üstleri ile dantelin romantizmi soft renklerle birleşince harika bir bütünlük oluşturuyor. Birçok markanın kreasyonunda yer alan bu parçalar cesur ve gizemli kadının simgesi olma yolunda hızla ilerliyor.

Bahsettiğimiz bu beş adım plajlarda 2017 trendlerini yakalarken şıklığın ve zarafetin ipuçlarını da veriyor. Size de tatil.com’un yaz tatili fırsatları sayfasını incelemek kalıyor. Şimdiden İyi tatiller!

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir