Yurtdışı Sömestr Kış Turu

Kış aylarında tatil yapmak mı istiyorsunuz? 15 günlük sömestr tam zamanı! Hele de yurtdışına çıkmak istiyorsanız turlarda şimdiden rezervasyon yaptırabilirsiniz. Tatil.com yurtdışı sömestr kış turu seçeneklerine göz atmaya başlayabilirsiniz.

Sömestr tatili, yani yarı yıl tatili, iki dönem olan akademik yılın birinci dönemi bittikten sonra eğitim öğretime verilen on beş günlük aradır. Genelde Şubat ayına gelir. Böylece hem öğrenciler hem öğretmenler hem de idari görevliler ve okul görevlileri dinlenmeye zaman bulur. Tam on beş gün tatil olması çocukların hoşuna gider gitmesine ama on beş gün evde durmaktan canları da sıkılabilir. Anne babaların vakti varsa bu on beş gün muhteşem bir tatille geçebilir. Uzun bir tatil yurtdışına çıkmak için idealdir.

İkinci döneme başlamadan önce ve yaz tatiline gelmeden sömestr tatilini en iyi nasıl değerlendirebilirsiniz? İşte burada Tatil.com Yurtdışı Sömestr Kış Turları imdadınıza yetişiyor. Bu turlardan birkaçı hakkında kısa kısa bilgi verelim.

Roma turu: Roma turu yetişkinler kadar çocukların da keyif alabileceği bir tur. İtalya’nın en etkileyici şehirlerinden birini bir de sömestrda görün. Roma’nın tarihi eserlerini gezmek kışın ayrı bir keyif. Hava soğuk gelirse de Roma’nın sımsıcak restoranlarında pizza ve makarnanın her çeşidini yiyebilirsiniz. Belki ufak bir Roma dondurması kaçamağı bile yapabilirsiniz.

Viyana Prag Budapeşte turu: Üç ülkeyi birden görmenize olanak tanıyan muhteşem bir tur: Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan. Bu üç şehir yakın olmalarının yanı sıra güzel sanatlar, müzik ve edebiyat alanında da çok önemli yerlere sahip.

Barcelona turu: İspanya’nın eşsiz mimariye sahip şehri Barcelona sömestr tatilinde de tam gezmelik. Gaudi’nin benzersiz eserleri ve özellikle bitmeyen kilise La Sagrada Familia sizi büyüleyecek. Ekstra turlarla heyecanınıza heyecan katmak elinizde.

Paris turu: Paris’in, ışıklar ve aşıklar şehri lakabını kışın karlar altında da hak ettiğini bu turda görebileceksiniz. İster çocuğunuzla ister sevdiğinizle gidin ister tek başınıza olun, ekstra olarak düzenlenecek Disneyland turundan acayip keyif alacaksanız. İsterseniz Tatil.com’da Paris Disneyland turu da var. Burada Disneyland’ın yanı sıra saydığımız yerleri kaçırmayacaksınız.

Ekonomik kış turları ve ekonomik sömestr turları kış aylarında ev oturmaya bir son veriyor. Tatil.com online rezervasyon sistemini kullanarak veya Müşteri Hizmetlerimizi arayarak istediğiniz turda yerlerinizi ayırtabilirsiniz. Vize belgeleriniz konusunda da Tatil.com’da yardım alabilirsiniz.

Bunlara da göz atın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir